شناسهٔ خبر: 78498862 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

سپاه امروز از سوی حنظله موشک پرتاب کرد

گروه هکری حنظله از نیروهای هوافضای سپاه به‌دلیل درج نام «حنظله» روی موشک‌های شلیک‌شده و اجرای این عملیات قدردانی کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا،‌ گروه هکری حنظله در بیانیه‌ای اعلام کرد: در عملیاتی موشکی و ترکیبی که ساعاتی پیش با هماهنگی کامل میان نیروهای مقاومت و رزمندگان نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام شد، اهدافی متعلق به نیروهای نظامی ایالات متحده مورد حمله قرار گرفت.

حنظله در این بیانیه تأکید کرد: همه مختصات و اطلاعات مربوط به اهداف از سوی گروه «حنظله» در اختیار نیروهای هوافضا قرار گرفت و رزمندگان این نیرو با دقت و توان عملیاتی بالا، همه نقاط تعیین‌شده را هدف قرار دادند.

در ادامه بیانیه حنظله آمده است: از نیروهای هوافضای سپاه به‌دلیل درج نام «حنظله» روی موشک‌های شلیک‌شده و اجرای این عملیات قدردانی می‌کنیم.