شناسهٔ خبر: 78497105 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

تمرکز وزارت علوم بر ارتقای کیفی ۲۴۰ مؤسسه غیردولتی/ نقش‌آفرینی بخش خصوصی در تحقق اهداف مهارتی برنامه هفتم

مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم با اشاره به فعالیت ۲۴۰ دانشگاه و مؤسسه غیردولتی در کشور، بر ضرورت ارتقای کیفی این مراکز برای تبدیل شدن به الگو‌های... مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم با اشاره به فعالیت ۲۴۰ دانشگاه و مؤسسه غیردولتی در کشور، بر ضرورت ارتقای کیفی این مراکز برای تبدیل شدن به الگو‌های آموزشی تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، مهدی نویدبخش، مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشست خبری با اشاره به تجربیات تاریخی آموزش عالی در مواجهه با شرایط بحرانی اظهار کرد: آموزش عالی کشور بر مبنای شرایط ویژه‌ای که در جنگ و پس از آن تجربه کرد، برنامه‌ریزی‌های کلانی را برای اجرای طرح‌های تحولی آغاز کرده است؛ طرح‌هایی که شاید در شرایط عادی امکان پرداختن به آنها میسر نبود، اما امروز با درک شرایط ویژه کشور و وضعیت متقاضیان و خانواده‌ها، حمایت از مؤسسات غیردولتی در دستور کار قرار گرفته است.

فعالیت ۲۴۰ مؤسسه و دانشگاه غیردولتی در سطح کشور

نویدبخش با تبیین جایگاه بخش خصوصی در نظام آموزشی کشور، مؤسسات غیردولتی را بازو‌های کمکی آموزش عالی توصیف کرد و گفت: در حال حاضر دو مجموعه بزرگ تحت نظارت این دفتر فعالیت می‌کنند؛ گروه نخست شامل ۲۴۰ دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی غیردولتی است و گروه دوم را مؤسسات آموزش‌های آزاد تشکیل می‌دهند.

وی افزود: اولویت اصلی ما در قبال این ۲۴۰ مرکز، ارتقای سطح کیفی است. هدف این است که مؤسسات خصوصی ایران نیز مانند کشور‌های پیشرفته، به الگو‌های برتر آموزشی تبدیل شوند تا داوطلبان به دلیل آزادی عمل و کیفیت بالا در بخش خصوصی، تمایل بیشتری برای تحصیل در این مراکز داشته باشند.

تحقق اهداف مهارتی برنامه هفتم توسعه

مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی در ادامه به اهمیت آموزش‌های آزاد اشاره کرد و گفت: با توجه به پیش‌بینی دوره‌های مهارتی و ضرورت افزایش بازدهی آموزش‌ها در برنامه هفتم توسعه، مؤسسات آموزش آزاد می‌توانند به عنوان بازوی اجرایی بخش خصوصی نقش‌آفرینی کنند.

افزایش تاب‌آوری و توسعه همکاری‌ها

وی در پایان از همکاری نزدیک با دفتر برنامه‌ریزی آموزشی وزارت علوم خبر داد و خاطرنشان کرد: با همکاری دکتر نقی‌زاده در دفتر برنامه‌ریزی، برنامه‌های جامعی برای توسعه این مؤسسات و افزایش تاب‌آوری آنها در شرایط فعلی تدوین شده است تا این مراکز بتوانند با توان بیشتری به سیستم آموزش عالی کشور کمک کنند.

انتهای پیام/