به گزارش بازار، حامد دائمی روز چهارشنبه اعلام کرد: نخستین قرارداد بانکی مربوط به اعطای تسهیلات قرضالحسنه ساخت مسکن روستایی مقاوم در بانک تجارت شهرستان لنگرود امضاء شد.
وی با بیان اینکه گیلان در شاخص مقاومسازی مسکن روستایی، از میانگین کشوری پیشی گرفته است، افزود: سهمیه در نظر گرفته شده برای گیلان در بخش تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی ساخت مسکن روستایی، ۹ هزار فقره است.
دائمی، تصریح کرد: در مرحله اول ابلاغیه، یکهزار و ۸۰۰ فقره به استان گیلان اختصاص یافته است که از زمان ابلاغ اینسهمیه، تلاشهای گستردهای صورت گرفته و تاکنون ۲۱۶ متقاضی واجد شرایط برای دریافت این تسهیلات به بانک عامل معرفی شدهاند.
وی بر اهمیت ضرورت ساخت مسکن مقاوم در مناطق روستایی تأکید کرد و افزود: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با تمام توان در راستای توانمندسازی روستاییان و ارتقای سطح کیفی زندگی آنان از طریق تأمین مسکن مناسب و ایمن گام برمیدارد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان به وضعیت مقاومسازی مسکن روستایی در استان نیز اشاره و بیان کرد: تاکنون بیش از ۱۲۲ هزار واحد مسکن روستایی در استان مقاومسازی شده است.
دائمی با مقایسه آمار گفته شده با میانگین کشوری اظهار کرد: مقاومسازی در استان گیلان ۶۱ درصد است که این رقم در مقایسه با میانگین ۵۶ درصدی کشور، نشاندهنده پیشتازی و تلاش مضاعف مسئولان و دستاندرکاران این حوزه در استان است.
مدیرکل بنیاد مسکن گیلان با بیان اینکه این اقدام نقطه عطفی در اجرای طرحهای بنیاد مسکن در استان محسوب میشود، نشان از عزم جدی این نهاد در حمایت از روستاییان و توسعه پایدار در مناطق کمتر برخوردار دارد، افزود: انتظار میرود با معرفی سایر متقاضیان و انعقاد قراردادهای آتی، شاهد تحول چشمگیر در حوزه مسکن روستایی استان و حفظ جایگاه پیشتازی گیلان در این زمینه باشیم.