شناسهٔ خبر: 78492759 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

گفت وگوی وزیر خارجه حکومت موقت سوریه و نخست وزیر لبنان درباره تجاوزات رژیم اسرائیل

تهران - ایرنا - «اسعد الشیبانی» وزیر امور خارجه حکومت موقت سوریه و «نواف سلام» نخست وزیر لبنان درباره افزایش تجاوزات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان گفت وگو کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا به نقل از شبکه الجدید لبنان، در این گفت وگوی تلفنی آخرین تحولات و افزایش تنش رژیم اسرائیل در جنوب لبنان بررسی شد.

بر اساس این گزارش، دو طرف همچنین در مورد روابط دوجانبه بین دو کشور در زمینه های مختلف و راه‌های توسعه آنها گفت وگو کردند.

بر اساس بیانیه ای که وزارت امور خارجه دولت موقت سوریه منتشر کرد، دو طرف بر اهمیت هماهنگی و مشورت مداوم برای خدمت به منافع دو ملت و تقویت امنیت و ثبات در منطقه تاکید کردند.

رژیم اسرائیل از دوم مارس ( ۱۱ اسفند ۱۴۰۴) حمله گسترده‌ای را علیه لبنان آغاز کرده است که طبق آمار تا روز گذشته (سه‌شنبه) منجر به شهادت ۳۶۶۶ نفر و زخمی شدن ۱۱ هزار و ۳۲۱ نفر و آواره شدن بیش از یک میلیون نفر شده است.

به رغم وجود آتش‌بس که از ۱۷ آوریل ( ۲۸ فروردین) آغاز شد و تا اوایل ژوئیه ( ۱۰ تیر) تمدید شد، حملات روزانه رژیم اسرائیل با بمباران‌های خونین و تخریب گسترده خانه‌ها در ده‌ها روستا در جنوب لبنان ادامه دارد.

رژیم اسرائیل مناطقی را در جنوب لبنان اشغال کرده است که برخی از این مناطق برای دهه‌ها و برخی دیگر از زمان جنگ قبلی بین سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ و در جریان تجاوز فعلی به خاک لبنان تحت اشغال نیروهای رژیم صهیونیستی در آمده است و نیروهای این رژیم به بیش از ۱۰ کیلومتر در خاک لبنان نفوذ کرده‌اند.

رژیم صهیونیستی همچنین بخش‌هایی از سرزمین های سوریه را اشغال کرده است و بر خلاف مصوبات سازمان ملل از عقب‌نشینی از این مناطق خودداری می‌کند.