شناسهٔ خبر: 78491827 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

تحقق ۶۵ درصدی تعهدات خیرین مدرسه‌ساز لرستان

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس لرستان با تأکید بر نقش بی‌بدیل خیرین در ارتقای سرانه فضای آموزشی استان، گفت: تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال جاری نسبت به سال گذشته حدود ۶۵ درصد رشد داشته است.

صاحب‌خبر -

یونس بهاروند در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به جایگاه ارزشمند مشارکت‌های مردمی در توسعه زیرساخت‌های آموزشی، اظهار کرد: در سطح کشور بین ۳۰ تا ۳۵ درصد پروژه‌ها با مشارکت خیرین انجام می‌شود که خوشبختانه این روند در استان لرستان با شتاب خوبی در حال پیگیری است.

وی با اشاره به آمار تعهدات خیرین در استان افزود: مبلغ تعهدات خیرین در سال جاری به بیش از ۲۳ هزار میلیارد ریال رسیده است که امیدواریم با تلاش اعضای مجمع خیرین مدرسه‌ساز، این رقم افزایش یابد.

بهاروند با تجلیل از اقدام ماندگار خیر نیک‌اندیش، «جلال‌الدین کاشانی»، بیان کرد: ایشان از جمله خیرین پیشگام و آگاهی هستند که با تحقیق و شناخت کامل از نیازهای آموزشی مناطق کم‌برخوردار، به‌ویژه شهرستان دلفان که با دارا بودن بیش از ۴۰۰ روستا، نیازمند توجه ویژه‌ای است، اقدام به مدرسه‌سازی کرده‌اند.

مدیرکل نوسازی مدارس لرستان به جزئیات پروژه‌های این خیر ارجمند اشاره کرد و گفت: آقای کاشانی پیش‌تر در سال ۱۴۰۳ مدرسه‌ای را به نام پدر بزرگوارشان در منطقه نورآباد احداث کرده بودند و امسال نیز با پیشنهادی که شخصاً مطرح کردند، پروژه جدیدی را با زیربنای ۱۲۰۰ متر مربع و با صرف هزینه‌ای بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان (که ارزش به‌روز آن بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان است) به مرحله بهره‌برداری رساندند.

وی همچنین از احداث یک خوابگاه دانش‌آموزی مدرن توسط این خیر خبر داد و افزود: این خوابگاه با زیربنای ۱۷۵۰ متر مربع برای اسکان ۱۵۰ دانش‌آموز دختر احداث شده است. وضعیت پیشین خوابگاه‌های دختران در این منطقه در شأن دانش‌آموزان نبود، اما با این خیر، این پروژه با بهترین کیفیت تکمیل شده است. اگر امروز بخواهیم چنین پروژه‌هایی را با قیمت‌های فعلی آغاز کنیم، قطعا به بودجه‌ای بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان نیاز داریم که تأمین آن در شرایط فعلی اقتصاد کشور بسیار دشوار است.

بهاروند در پایان با بیان اینکه خیرین مدرسه‌ساز با خدا معامله می‌کنند، خاطرنشان کرد: این خیر نیک‌اندیش که با دلسوزی تمام برای رشد و تحصیل دختران منطقه اهمیت قائل است، مدارس را به نام والدین خود و در مسیر تکریم آنان بنا کرده است که امیدواریم خداوند به ایشان سلامتی کامل عنایت فرماید تا شاهد تداوم این خیرات و برکات در مسیر زندگی ایشان باشیم.

انتهای پیام