شناسهٔ خبر: 78491400 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنو | لینک خبر

پادشاهی که پس از ۱۱ ماه تاج را برای عشق رها کرد

شاهزاده‌ای که بعدها با تصمیمی جنجالی، یکی از کوتاه‌ترین دوران‌های پادشاهی در تاریخ بریتانیا را رقم زد و برای ازدواج با زنی که حکومت و کلیسا با او مخالف بودند، از سلطنت کناره‌گیری کرد.

صاحب‌خبر -

عصرایران: شاهزاده ولز (که بعدها با عنوان ادوارد هشتم پادشاه بریتانیا شد) در مراسم تاج گذاری جرج پنجم (پدرش)، ۲۲ ژوئن ۱۹۱۱ / ادوارد هشتم پسر جرج پنجم بود و پس از مرگ پدرش در سال ۱۹۳۶ به سلطنت رسید، اما همان سال برای ازدواج با والیس سیمپسون از تاج و تخت کناره گیری کرد. او یکی از کوتاه ترین دوره های پادشاهی در تاریخ بریتانیا را داشت.

سیمپسون یک زن آمریکایی بود که قبلا یک بار طلاق گرفته بود و در زمان آشنایی با ادوارد، در حال طی کردن روند طلاق دومش بود. همین نکته برای ساختار سلطنت بریتانیا در آن زمان بسیار حساس بود./ دولت بریتانیا اجازه نداد ادوارد هشتم دوباره به نقش رسمی سلطنت برگردد، برای همین یک زندگی اشرافی اما غیرسیاسی داشت.

aaf446baZjoyNTM4NjQxLmpwZ3xmdWk6MjQyODc5M3xsOmZhfHY6MQ