شناسهٔ خبر: 78488750 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: خانه ملت | لینک خبر

احمدی: اتحاد مردم پشتوانه اصلی رزمندگان پای لانچرها بود

عضو کمیسیون شوراها اظهار داشت: اتحاد مردم با نماد پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران و فریاد الله اکبر و پشتیبانی از نیروهای مسلح و موشکی نشان دهنده پشتوانه اصلی رزمندگان پای لانچر های موشکی بود.

صاحب‌خبر -

علی احمدی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به خیزش مردم مبعوث در ۱۰۰ روز گذشته و حضور پرشور آنها در خیابان ها اظهار داشت: مردم پشتوانه محکم و استوار نظام و قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران هستند که در طول تاریخ شکوهمند انقلاب نقش خود را جلوتر از مسئولین و بسیاری از نخبگان به خوبی ایفا کرده اند و به الگویی برای همه جهان تبدیل شده اند .

وی افزود: حضور مردم در خیابان ها و حمایت از عزت و سربلندی کشور در مقابل پروژه بگیران داخلی و خارجی و رسانه های معاند که تلاش داشتند با برهم زدن نظم عمومی و تکرار حوادث دی ماه کشور را به آشوب و ناامنی کشیده و کاره نیمه تمام خود را تمام کنند، نشان دادند مردم خود پشتیبان انقلاب و کشور هستند.

نماینده میاندوآب در مجلس تصریح کرد: اتحاد مردم با نماد پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران و فریاد الله اکبر و پشتیبانی از نیروهای مسلح و موشکی نشان دهنده پشتوانه اصلی رزمندگان پای لانچر های موشکی بود و این مردم بودند که دلگرمی اصلی برای همه مسئولین ایجاد کرده‌اند تا با قدرت در مقابل آمریکا و رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند و اگر این مردم مبعوث نبودند در کشور حوادث تلخ گذشته به شکل شدیدتری تکرار می شد.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس خاطرنشان کرد: باوجود برخی کاستی ها و مشکلات ناشی از جنگ اقتصادی و فشار بر مردم و معیشت، بیش از ۱۰۰ روز شاهد خلق جهاد حضور مردم بودیم و آنها ثابت کردند کشوری که مردم را دارد،شکست نمی‌خورد و مسئولین باید قدر این مردم را بدانند و صدای آنها را بشنوند ./

پایان پیام