شناسهٔ خبر: 78488033 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

قیمت طلا به کف کانال ۱۸ میلیون تومان رسید

قیمت طلا در بازار تهران در تداوم روند کاهشی خود روز سه شنبه - ۱۹ خرداد - به کف کانال قیمتی ۱۸ میلیون تومانی رسید و به این ترتیب به نا امیدی سرمایه گذاران در حوزه فلز زرد دامن زد.

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: هرچند طبق اعلام اتحادیه طلا و جواهر قیمت هر اونس طلا در بازار‌های جهانی ۴۳۳۷ دلار بود که نسبت به روز دوشنبه حدود ۱۶ دلار رشد داشت، اما در بازار تهران بهای هر گرم طلای ۱۸ عیار در ادامه روند کاهشی خود به حدود ۱۸ میلیون و ۴۱ هزار تومان رسید و طلای ۲۴ عیار نیز به ۲۴ میلیون تومان بسنده کرد.

به گزارش ایرنا، در بازار مسکوکات طلا نیز قیمت‌ها روند نزولی در پیش گرفتند؛ سکه تمام طرح جدید ۱۸۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و سکه تمام طرح قدیم ۱۷۷ میلیون تومان به خریداران عرضه شد؛ نیم سکه ۹۳ میلیون تومان و ربع سکه ۵۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در معاملات قیمت گذاری شد که همگی کاهش قیمت را برای چهارمین روز متوالی تجربه کردند.

در این میان سکه گرمی تغییر قیمتی نسبت به دیروز نداشت و ۲۷ میلیون تومان فروخته شد.

برچسب‌ها: