شناسهٔ خبر: 78487282 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بهره‌برداری از ۱۱۳ میلیارد تومان پروژه عمرانی و خدماتی در منطقه ۹ شیراز

شیراز- ایرنا- شهردار شیراز از افتتاح و بهره‌برداری ۱۱۳ میلیارد تومان پروژه خدمات شهری، عمرانی و زیربنایی در منطقه ۹ این کلانشهر خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با محوریت ایستگاه آتش‌نشانی شماره ۲۷ به بهره‌برداری رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدحسن اسدی سه‌شنبه در آیین افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های خدمات شهری، عمرانی و زیربنایی منطقه ۹ شیراز با محوریت ایستگاه آتش‌نشانی شماره ۲۷ اظهار کرد: امروز ۱۱۳ میلیارد تومان پروژه در سطح منطقه ۹ شیراز به بهره‌برداری می‌رسد.

وی گفت: افتتاح ایستگاه آتش‌نشانی شماره ۲۷، لوله‌گذاری ۹۴۰ متر از معابر منطقه، لکه‌گیری و ترمیم آسفالت ۱۴ هزار مترمربع از معابر، احداث ساختمان مدیریت بحران در بلوار سپیده به مساحت ۴۷۰ مترمربع و همچنین بسترسازی و مناسب‌سازی پیاده‌روهای سطح منطقه از جمله پروژه‌هایی است که امروز افتتاح و بهره‌برداری شد.

بهره‌برداری از ۱۱۳ میلیارد تومان پروژه عمرانی و خدماتی در منطقه ۹ شیراز

تاکید بر زیرساخت‌های ایمنی و نگاه فراتر از ساختمان

شهردار شیراز با تاکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های ایمنی افزود: نگاه به ایستگاه آتش‌نشانی نباید صرفا نگاه به یک ساختمان باشد؛ ساختمان تنها یکی از مولفه‌ها است و تجهیزاتی همچون ماشین‌آلات، نیروی انسانی متخصص، آموزش و سایر امکانات نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای سطح خدمات ایفا می‌کنند.

وی گفت: اعتقاد مدیران شهری بر حفظ جان، آرامش و امنیت شهروندان است و رفع دغدغه‌های مردم در اولویت مدیریت شهری قرار دارد.

توسعه ایستگاه‌های آتش‌نشانی و استفاده از فناوری پهپاد

اسدی افزود: شیراز پیش از این دارای ۲۴ ایستگاه آتش‌نشانی بود که در دوره جدید مدیریت شهری عملیات اجرایی ۱۰ ایستگاه دیگر آغاز شد و امروز هفت ایستگاه به بهره‌برداری رسیده است.

وی با اشاره به برنامه‌های مدیریت شهری در حوزه ایمنی بیان کرد: در حوزه خدمات شهری و ایمنی به دنبال تکمیل زنجیره خدمات هستیم و توسعه زیرساخت‌ها و تجهیزات مورد نیاز با جدیت دنبال می‌شود.

شهردار شیراز ادامه داد: مقدمات بهره‌گیری از فناوری پهپادهای آتش‌نشانی نیز فراهم شده و هدف مدیریت شهری این است که شیراز به عنوان ایمن‌ترین شهر کشور شناخته شود.

تاکید بر وحدت ملی و ادامه پروژه‌ها به‌رغم تحریم‌ها

وی در بخش دیگری از سخنان خود، وحدت و انسجام را از ضرورت‌های امروز کشور دانست و گفت: وحدت‌آفرینی و انسجام‌بخشی از اولویت‌های اصلی کشور است و همه باید در این مسیر حرکت کنند.

اسدی افزود: کشور طی سال‌های اخیر با شرایطی همچون تورم و تحریم مواجه بوده و بخش قابل توجهی از تجهیزات مورد نیاز نیز وارداتی است؛ به گونه‌ای که در برخی موارد حتی با وجود تامین منابع مالی، امکان خرید تجهیزات به دلیل محدودیت‌های ناشی از تحریم وجود ندارد.

وی تاکید کرد: با وجود همه این مشکلات و محدودیت‌ها، مدیریت شهری شیراز هیچ‌گاه متوقف نشده و روند اجرای پروژه‌های عمرانی، خدماتی و زیرساختی با قوت ادامه دارد.