شناسهٔ خبر: 78486724 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

حکم قصاص ‌خواننده مازندرانی متوقف شد

رئیس اداره زندان بابل از توقف اجرای حکم قصاص یک خواننده مازندرانی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابل، شریعت رئیس اداره زندان بابل اظهار داشت: با درخواست خانواده مقتول و پیگیری مسئولان قضایی، اجرای حکم به زمان دیگری موکول شد.

وی از توقف اجرای حکم قصاص یک خواننده مازندرانی خبر داد و گفت: با درخواست مهلت از سوی خانواده مقتول و پیگیری مسئولان قضایی، اجرای حکم فعلاً به تعویق افتاد.

شریعت اظهار کرد: پرونده قصاص این خواننده مازندرانی صبح دوشنبه به مرحله اجرای حکم رسیده بود، اما با پادرمیانی دادستان و مسئولان قضایی و همچنین درخواست خانواده مقتول، روند اجرای حکم متوقف شد.

رئیس اداره زندان بابل افزود: این مهلت با هدف فراهم شدن فرصت بیشتر برای گفت‌و‌گو، بررسی راهکار‌های صلح و سازش و تصمیم‌گیری نهایی از سوی خانواده مقتول اعطا شده است.

بر اساس این گزارش، علی میرزایی که پیش‌تر در پرونده‌ای با اتهام قتل عمد به قصاص محکوم شده بود، در آستانه اجرای حکم قرار داشت که با موافقت مقام‌های قضایی و درخواست اولیای دم، از پای چوبه دار بازگشت.

تلاش‌ها برای جلب رضایت خانواده مقتول و دستیابی به سازش در این پرونده همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام/