شناسهٔ خبر: 78486156 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت راه و شهرسازی | لینک خبر

نجات جاده‌ها در گرو برخورد با اضافه بار

رییس اداره ایمنی ترافیک اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی گفت: کارشناسان این اداره سالجاری با ۵۴۴ مورد اضافه‌بار درسال جاری برخورد کرده‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از آذربایجان شرقی روح‌الله رضایی؛ رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری حمل‌ونقل جاده‌ای استان گفت: بخش زیادی از تخریب روسازی جاده‌ها ناشی از اضافه‌بار ناوگان سنگین و سبک است که برای جلوگیری از آن باید با تخلف اضافه‌بار برخورد جدی صورت گیرد.

وی تصریح کرد: اضافه‌بار موجب می‌شود فشار بیش از توان آسفالت به جاده وارد شده و تخریب زودهنگام جاده را رقم بزند.

رئیس اداره ایمنی ترافیک اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی آسیب‌رساندن به ابنیه فنی جاده‌ها، و به‌خطرافتادن ایمنی جاده ناشی از ترکیدگی لاستیک خودرو، شکستگی اکسل خودرو و ناتوانی سیستم ترمز برای کنترل سرعت خودرو را از دیگر صدمات اضافه‌بار بر شمرد.

رضایی بیشترین میزان تخلفات اضافه‌بار را مربوط به کامیون‌های کمپرسی حمل شن و ماسه اعلام کرد و گفت: برای مراقبت از جاده‌ها و داشتن جاده‌ای ایمن، همه ما باید احساس مسئولیت کنیم.