شناسهٔ خبر: 78484616 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

عامل قتل خانوادگی در آبدانان دستگیر شد

فرمانده انتظامی شهرستان آبدانان از دستگیری عامل قتل خانوادگی در یکی از محلات این شهرستان خبر داد و گفت: متهم پس از ارتکاب قتل با سلاح گرم و در جریان اختلافات خانوادگی، توسط مأموران پلیس آگاهی شناسایی و بازداشت شد.

صاحب‌خبر -

سرهنگ جواد احمدی با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر وقوع یک فقره قتل در یکی از محلات شهرستان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.

 وی افزود: مأموران پلیس آگاهی بلافاصله در محل حاضر و در بررسی‌های اولیه مشخص شد فردی به علت اختلافات خانوادگی، با استفاده از سلاح گرم اقدام به قتل پسر ۳۶ ساله خود کرده است.

 فرمانده انتظامی شهرستان آبدانان با اشاره به کشف سلاح مورد استفاده در صحنه جرم، تصریح کرد: متهم در محل دستگیر و پس از تشکیل پرونده، جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان ایلام در روز سه‌شنبه ۱۹ خرداد، سرهنگ احمدی با تأکید بر اهمیت کنترل خشم و مدیریت اختلافات خانوادگی، از شهروندان خواست در زمان بروز مشکلات و تنش‌های خانوادگی، از رفتارهای هیجانی و خشونت‌آمیز پرهیز کرده و مسائل را از طریق گفتگو، استفاده از ظرفیت ریش سفیدان و بزرگان ،مشاوره و مراجعه به مراکز تخصصی حل‌وفصل کنند تا از وقوع حوادث تلخ و جبران‌ناپذیر جلوگیری شود.

انتهای پیام