شناسهٔ خبر: 78477576 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

مدیرروستا: بازیکنانی که امیدی به حضور در تیم ملی نداشتند راهی جام جهانی شدند/ شاید نیوزلند هم بیاید و شگفتی‌ساز شود

برنا- گروه ورزشی: پیشکسوت فوتبال ایران معتقد است بازیکنانی که خودشان هم امیدی به حضور در تیم ملی نداشتند راهی جام جهانی شدند.

صاحب‌خبر -

علی‌اصغر مدیرروستا در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری برنا، در خصوص تیمی که از ایران راهی جام جهانی ۲۰۲۶ شد اظهار داشت: این مساله عیان است که میانگین سنی بازیکنان ما بالا است، بازیکنانی که خودشان هم امیدی به دعوت به تیم ملی نداشتند راهی جام جهانی شدند! در هر صورت این نظر کادرفنی است و در این زمینه مربیان باید پاسخگو باشند.

وی افزود: باید دید کادرفنی در این رابطه چه پاسخی دارند  اما آنچه شرایط فوتبال می‌گوید این است که یکی از بخش‌های مهم و تاثیرگذار در جام‌جهانی میزان دوندگی و قدرت بدنی است که فکر می‌کنم شرایط سنی روی آن تاثیر می‌گذارد.

پیشکسوت فوتبال ایران در رابطه با حریفان ایران در این دوره از رقابت‌های جام جهانی عنوان کرد: بازی حریفان تیم ملی را دیده‌ام، بازی با نیوزلند نسبت به دو تیم دیگر برای ما ساده‌تر است و از آنجایی که بازی اول ما با این تیم است باید نهایت تلاش‌مان را کنیم که امتیاز بگیریم البته نیوزلند هم تیم دست و پا بسته‌ای نیست ولی بازی با این تیم نسبت به بلژیک و مصر برای ما بازی آسانتری است. باید این را بدانیم که هیچ تیمی از پیش بازنده نیست و نباید دست کم گرفته شود شاید نیوزلند هم بیاید و شگفتی‌ساز شود. کار بسیار سختی است ولی ما شرایط امتیازگیری بهتری از این تیم نسبت به دو تیم دیگر داریم.

مدیرروستا در پایان در پاسخ به این سوال که کدام تیم شانس قهرمانی در این دوره از مسابقات جام جهانی را دارد، گفت: شانس قهرمانی تیم‌هایی مثل اسپانیا، فرانسه، آرژانتین و آلمان بیشتر است، اما دوست دارم در این جام جهانی شگفتی خلق شود و اتفاق ویژه‌ای رقم بخورد، در نهایت من با توجه به بازی‌های آرژانتین و اسپانیا طرفدار این دو تیم هستم.

انتهای پیام/