شناسهٔ خبر: 78477412 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

ادعای جوزف عون درباره دخالت ایران در امور لبنان!

رئیس‌جمهور لبنان در مصاحبه با سی‌ ان‌ ان مدعی شد: ما به دنبال رابطه خوب با ایران هستیم، اما نباید در امور ما دخالت کند و کشور ما را به خاطر منافع خود نابود کند.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری صدا و سیما: رئیس‌جمهور لبنان در مصاحبه با سی‌ ان‌ ان مدعی شد: ما به دنبال رابطه خوب با ایران هستیم، اما نباید در امور ما دخالت کند و کشور ما را به خاطر منافع خود نابود کند.

56281921_852

به گزارش سرویس بین الملل رئیس جمهور لبنان در گفت وگو با سی ان ان گفت: به رژیم اسرائیل اعلام می‌کنیم که راه حل نظامی، هرگز امنیت شهرک‌های شمال و شهرک نشین‌ها را تامین نمی‌کند.

جوزف عون افزود: اکنون با (رژیم) اسرائیل درباره توافق عدم تجاوز مذاکره می‌کنیم و تا پیش از پایان یافتن جنگ با بنیامین نتانیاهو دیدار نخواهم کرد.

عون گفت: گزینه‌ای غیر از مذاکرات نداریم و  اگر حزب الله با تحویل سلاح خود یا مذاکره با دولت موافقت نکند، در مقابل ملت مسئول است.

رئیس جمهور لبنان با بیان اینکه برای روابط خوب با ایران تلاش می‌کنیم، مدعی شد: اما تهران نباید در امور داخلی ما دخالت و کشور ما را به خاطر منافع خود ویران کند. 

جوزف عون در حالی از خلع سلاح حزب‌الله سخن می‌گوید که مقاومت لبنان، مانع اصلی در برابر تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به لبنان بوده است. دولت لبنان همچنین بدون توجه به نقض مکرر آتش‌بس در حال مذاکره با رژیم صهیونیستی با وساطت آمریکا است.

 

برچسب‌ها: