شناسهٔ خبر: 78475561 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

جعفری: برای تثبیت روایت معیار نیازمند مستندسازی عکاسان هستیم

مدیر عامل موزه ملی انقلاب و دفاع مقدس با اشاره به تلاش موفقیت‌آمیز عکاسان در ثبت جنایات آمریکا و رژیم صهیونی، گفت: برای تثبیت روایت معیار نیازمند مستندسازی عکاسان بودیم که به درستی شکل گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «علی‌اصغر جعفری» مدیر عامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در آیین افتتاح نمایشگاه عکس «تهران؛ خط مقدم مقاومت» که عصر (دوشنبه) در «بلدیه طهران» برگزار شد، ضمن ادای احترام به شهدا از شهیدان مقاومت در تهران تا فلسطین و لبنان و دیگر بلاد اسلامی اظهار داشت: خدا را شاکریم که بخشی از زحمات عکاس خبرگزاری دفاع مقدس در نمایشگاه «تهران؛ خط مقدم مقاومت» در معرض دید عموم قرار گرفته است. 

علی‌اصغر جعفری

مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در ادامه به آثار این نمایشگاه پرداخت و گفت: آن چیزی که امروز افتتاح شد، بخشی از مجاهدت عکاسان خبرگزاری دفاع مقدس در طول ۴۰ روز مرتبط با جنگ رمضان در صحنه است که از دریچه لنز عکاسان گذشته است. 

وی تصریح کرد: ما در دفاع مقدس ۸ ساله یکی از خلاءهایی که داشتیم، این موضوع بود که نتوانستیم در لحظات جنگ به قدر کافی مستندسازی و تولید عکس جنگ را داشته باشیم؛ البته بعد از جنگ با زحماتی که شکل گرفت و با ایجاد بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت که مهندس «مهدی چمران» یکی از زمینه‌سازان شکل‌گیری آن بود، خدمات متعددی در این زمینه شکل گرفت.

جعفری تصریح کرد: تجربه متراکم بعد از جنگ تحمیلی ۸ ساله موجب شد، مجموعه‌های مرتبط و مربوط بعد از روز جنگ تحمیلی تلاش به مستندسازی و تهیه عکس و فیلم و آثار موزه‌ایی کنند تا روایت تغییر نکند؛ چراکه برای تثبیت روایت معیار نیازمند مستندسازی بودیم. 

مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ادامه داد: تعداد زیادی از این عکس‌ها زیر بمباران و با وجود چالش‌های مختلف تهیه شده است و برای تهیه آن‌ها یک نوع مجاهدت و ایثار و جانفشانی صورت گرفته است تا از قالب دوربین عکاسی حماسه‌های بزرگ ملت ایران ثبت شود. 

وی با تأکید براینکه ملت ایران در جنگ تحمیلی سوم یک حماسه بی‌نظیر تاریخی را ثبت کرده است، عنوان کرد: هرچند ما لطمه شهادت رهبر عظیم‌الشأن و مردم را داشتیم؛ اما ایستادگی مردم نعمت و دست‌آورد بزرگی بود که بی‌مانند است. تمام مردم در ارائه روایت و تصویر درست و جلوگیری از روایت دروغین دشمن نقش داشتند.

 انتهای پیام/ 121