شناسهٔ خبر: 78474969 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

تکریم خانواده شهدا وظیفه همگانی و تأکید مرجعیت است

نماینده دفتر آیت‌الله سیستانی گفت: تکریم و همدردی با خانواده‌های شهدا از توصیه‌های مؤکد مرجعیت شیعه است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، حجت‌الاسلام سید علا بوشهری نماینده دفتر آیت‌الله العظمی سیستانی، عصر امروز در مراسم تجلیل از خانواده‌های شهدای «جنگ رمضان» با گرامیداشت مقام والای شهدا اظهار کرد: جایگاه شهید در فرهنگ اسلامی و در قرآن کریم جایگاهی بسیار والا است و خداوند متعال شهدا را در کنار انبیا و صدیقین قرار داده است.

وی با اشاره به آیات قرآن درباره مقام شهدا افزود: خدای متعال در قرآن کریم می‌فرماید: شهدا زنده‌اند و نزد پروردگار خود روزی می‌خورند و این رزق، رزقی ویژه است که خداوند به بندگان برگزیده خود عطا می‌کند.

نماینده دفتر آیت‌الله سیستانی با بیان اینکه شهید از جایگاه شفاعت برخوردار است، گفت: در روایات آمده است که شهدا در قیامت از حق شفاعت برخوردارند و این نشان‌دهنده مقام بلند آنان در پیشگاه الهی است.

حجت‌الاسلام بوشهری با تأکید بر جایگاه صبر در خانواده‌های شهدا تصریح کرد: قرآن کریم به صابران بشارت داده است و خانواده‌های شهدا با صبر و بردباری، ذکر الهی، تلاوت قرآن و دعا می‌توانند آرامش قلبی پیدا کنند؛ چراکه «الا بذکر الله تطمئن القلوب».

وی در ادامه با اشاره به سیره اهل‌بیت(ع) در مواجهه با مصائب گفت: یادآوری صبر و استقامت شخصیت‌هایی همچون حضرت امیرالمؤمنین علی(ع)، امام حسین(ع) و حضرت زینب(س) می‌تواند الگوی بزرگی برای تحمل سختی‌ها و مصائب باشد.

نماینده دفتر آیت‌الله سیستانی همچنین با بیان اینکه گریه بر شهید امری طبیعی و نشانه عاطفه انسانی است، خاطرنشان کرد: اشک ریختن برای شهدا نه‌تنها ناپسند نیست، بلکه نشانه محبت و پیوند عاطفی با آنان است.

وی با تأکید بر وظیفه جامعه در قبال خانواده‌های شهدا گفت: مردم باید با همدردی، احترام و سرکشی به خانواده‌های شهدا قدردان ایثار و فداکاری آنان باشند؛ چراکه امنیت و عزت امروز کشور مرهون جانفشانی شهداست.

حجت‌الاسلام بوشهری همچنین با اشاره به توجه ویژه آیت‌الله العظمی سیستانی به خانواده‌های شهدا بیان کرد: به همین منظور هیئتی از سوی نماینده تام‌الاختیار ایشان، حضرت آیت‌الله شهرستانی، برای دیدار با خانواده‌های شهدا در شهرها و استان‌های مختلف اعزام شده‌اند تا پیام تسلیت و همدردی این مرجع عالی‌قدر را به آنان ابلاغ کنند.

نماینده دفتر آیت‌الله سیستانی در پایان خاطرنشان کرد: این هیئت با حضور جمعی از اعضا در شهرهای مختلف حضور یافته و ضمن دیدار با خانواده‌های شهدا، از آنان تجلیل به عمل می‌آورد.

انتهای پیام/

 

برچسب‌ها: