شناسهٔ خبر: 78474814 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

ارائه بیش از ۲۱۰۰ خدمات درمانی/ فوت ۵ نفر از حجاج

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر از ارائه بیش از ۲۱۰۰ مورد خدمات درمانی به حجاج خبر داد و گفت: بیش از ۷۲۰۰۰ مورد مربوط به ویزیت عمومی ، بیش از ۲۲۰۰۰ مورد مربوط به ویزیت تخصصی بوده است و پنج نفر از حجاج به علت کهولت سن جان خود را از دست دادند.

صاحب‌خبر -

مجتبی خالدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در حج تمتع سال جاری با چالش و مشکل خاصی مواجه نشدیم، نگرانی‌ درباره بیماری‌های گرمازدگی، تنفسی بود که پیش از آغاز موسم حج داشتیم .

وی افزود پنج نفر از حجاج به علت کهولت سن جان خود را از دست دادند که ارتباطی به ابتلا بیماری‌های خاص و گرمازدگی نداشته است .

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر در خصوص خدمات درمانی ارائه شده به حجاج گفت: کل خدمات ارائه شده در حج تمتع سال جاری ۲۱۹۱ مورد بوده، بیش از ۷۲ هزار مورد مربوط به ویزیت عمومی، بیش از ۲۲ هزار مورد مربوط به ویزیت تخصصی بوده است.

وی ادامه داد: بیش از ۲۷ هزار مورد خدمات پرستاری و بیش از ۷۷ هزار مورد نسخه دارویی نیز برای حجاج تجویز شده و ۲۷۳ نفر به بیمارستان اعزام شدند، که در حال حاضر ۱۴ نفر بستری و تحت نظر در اورژانس‌ هستند.

خالدی اضافه کرد: گروه‌های پر خطر مانند سالمندان، کودکان ، زنان باردار، افرادی که مبتلا به بیماری زمینه‌ای هستند، بهتر است در منزل بمانند و در مراسم استقبال حضور از حجاج حضور نداشته باشند .

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر تصریح کرد: حجاجی که علائم سرماخوردگی دارند باید نکات بهداشتی را رعایت و جدی بگیرند، اگر داروهای خاص مصرف می‌کنند، پس از ورود به کشور به پزشک معالج مراجعه تا مورد بررسی بیشتر قرار گیرند.