شناسهٔ خبر: 78474638 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد آنلاین | لینک خبر

جنجال عجیب در فدراسیون ووشو / کار خواهران منصوریان به دادگاه و شکایت کیفری کشید

فدراسیون ووشو به دلیل آنچه «هتاکی، تخریب اموال و حمله فیزیکیِ» الهه و شهربانو منصوریان به دفتر رئیس فدراسیون -که با حواشی عجیبی از جمله استفاده از چاقو همراه بود- خوانده شده، علیه این دو قهرمان ووشو در دادگاه کیفری شکایت ثبت کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، پس از پایان مرحله دوم مبارزه انتخابی تیم ملی ووشوی زنان و پس از دومین شکست سهیلا منصوریان از حریف خود دیانا رحیمی که باعث شد سهیلا منصوریان حضور در بازی‌های آسیایی را از دست بدهد، فدراسیون ووشو مدعی شد الهه و شهربانو منصوریان با داد و فریاد و شکستن درب، وارد دفتر ریاست فدراسیون شدند و با بر زبان راندن الفاظ رکیک و توهین به تمام ارکان و اعضای فدراسیون اعم از رئیس، کارکنان و ملی‌پوشان ووشوی ایران، به رئیس فدراسیون حمله‌ور شده و الهه منصوریان نیز با چاقوی میوه‌خوری اتاق ریاست فدراسیون در حضور ناظران خودزنی کرد.

به دنبال این اتفاق فدراسیون ووشو از شهربانو و الهه منصوریان به دادگاه کیفری تهران شکایت کرد تا اقدامات آنها از طریق قانونی پیگیری شود.

برچسب‌ها: