به گزارش خبرگزاری تسنیم، باشگاه لخ پوزنان لهستان از انجام عمل جراحی رباط صلیبی علی قلیزاده، وینگر ایرانی تیم فوتبال این باشگاه خبر داد.
مطابق گزارش سایت لخ پوزنان، قلیزاده در ایران تحت عمل جراحی زانوی چپ قرار گرفت و دوره نقاهت خود را از ایران آغاز خواهد کرد. این بازیکن حدود سه ماه دیگر برای ادامه بازتوانی خود و بازگشت به تمرینات، عازم لهستان خواهد شد.
قلیزاده در دیدار لخ پوزنان مقابل تیم موتور لوبلین در چارچوب هفته سیویکم لیگ اکستراکلاسا (سطح اول فوتبال لهستان) دچار مصدومیت شدید شد و آزمایشها، پارگی رباط صلیبی قُدامی را نشان داد.
وی در فصل 26-2025 با وجود اینکه یکی از پنج نامزد برترین هافبک لیگ فوتبال لهستان به شمار میرفت و دو بار عنوان بهترین بازیکن ماه این کشور را کسب کرد، جام جهانی 2026 را به دلیل همین مصدومیت از دست داد. باشگاه لهستانی اما قرارداد قلیزاده را به مدت یک فصل دیگر تمدید کرد.
تیم لخ پوزنان در فصل گذشته لیگ برتر لهستان با کسب 60 امتیاز، به مقام قهرمانی این مسابقات دست یافت.
انتهای پیام/