شناسهٔ خبر: 78471944 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

تهران صاحب آزاد‌راه جدید شد

آزاد راه هوشمند شهید شوشتری بعد از ۱۵ سال آماده بهره برداری شد. مدیران شهری می‌گویند که آماده افتتاح هستیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش فارس، «ساخت فاز اول آزادراه شهید شوشتری به طول ۹ کیلومتر به اتمام رسید.».شهردار منطقه ۱۴ امیر شهرابی می‌گوید که بیش از ۱۸ هزارتن آسفالت‌ریزی در مسیر این آزادراه انجام شده و بزودی عبور خودروها از آن آغاز می‌شود.
 
ساخت آزادراه شهید شوشتری حدود ۱۵ سال پیش در تهران آغاز شود و «به دلیل معارضین این پروژه سال‌ها به تعویق افتاد».

بخش اول آزادراه شوشتری از محدوده بزرگراه امام رضا(ع) در جنوب شرق تهران آغاز و به شمال استادیوم تختی، بلوار هجرت و بزرگراه بسیج وصل می‌شود و به‌عنوان کمربند تهران است.

این پروژه بخش عمده‌ای از ترافیک تهران را به رینگ بیرونی منتقل می‌کند و به گفته مدیران شهری تمامی دوربین‌های کنترل سرعت هم در این مسیر نصب شده است.