شناسهٔ خبر: 78471771 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

سنگر تعلیم و تربیت خاکریز مهم دفاع از ارزش هاست

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خوزستان گفت: هفته معلم فقط به صورت نمادین در تقویم ما گنجانده شده در حالی که هر روز و هر هفته متعلق به جامعه فرهیخته فرهنگی و معلمان عزیز ماست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خوزستان، سردار «عبدالرضا مرادحاجتی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خوزستان امروز در دیدار با «ناصر علی‌فر» مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان ضمن تقدیر از وی به نیابت از همه فرهنگیان استان اظهار داشت: سنگر تعلیم و تربیت خاکریز مهم دفاع از ارزش هاست.

تجلیل از مقام معلم

وی افزود: جمعیت انبوه معلمان و دانش آموزان بصیر ما در صحنه و حضور گسترده آنان در اجتماعات شبانه بیانگر این است که مدارس ما تعطیل نیستند بلکه کلاس درس آن ها تغییر یافته و به یک جهاد تبیین تبدیل شده است.

سردار مرادحاجتی گفت: هفته معلم فقط به صورت نمادین در تقویم ما گنجانده شده در حالی که هر روز و هر هفته متعلق به جامعه فرهیخته فرهنگی و معلمان عزیز ماست.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان نیز در این دیدار ضمن تقدیر از خادمان حوزه دفاع مقدس در این شرایط تاریخی، یادآور شد: با تمام وجود در کنار دیگر اقشار جامعه و نیروهای مسلح آماده جانفدا شدن برای ایران اسلامی هستیم و در کنار آن با رشد علمی و بصیرتی خود، دشمنان را ناامیدتر از همیشه خواهیم کرد.

انتهای پیام/