شناسهٔ خبر: 78470832 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

هشدار ایران به شورای حکام؛ قربانی را مقصر جلوه ندهید

نمایندگی ایران در وین با انتقاد از رویکرد آژانس و شورای حکام، تأکید کرد حملات به تأسیسات هسته‌ای ایران نباید نادیده گرفته شود و فشار و تقابل، مسیر دیپلماسی را تضعیف می‌کند.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش قدس آنلاین، نمایندگی ایران در وین در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» درباره موضوعاتی که در دستورکار نشست فصلی شورای حکام خواهد بود، نوشت: نشست شورای حکام که امروز آغاز می‌شود به مسائل مهمی خواهد پرداخت.

نمایندگی ایران با اشاره به حملات متجاوزانه آمریکایی-صهیونیستی به تاسیسات و نیروگاه‌های اتمی ایران در جنگ‌ اخیر، نوشت: شرایط فعلی در رابطه با همکاری هسته‌ای ایران با آژانس نتیجه مستقیم ۱۷ موج حملات نظامی غیرقانونی رژیم آمریکایی-صهیونیستی علیه تاسیسات صلح‌آمیز اتمی تحت پادمان‌های ایران و تهدیدهای جدی و مداوم است. این موضوع در تاریخ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بی‌سابقه است.

در بیانیه نمایندگی کشورمان تاکید شد: مسئولیت اعمال متخلفانه بین‌المللی بر عهده عامل آن است و این نمی‌تواند به قربانی منتقل شود. شورای حکام نباید به ابزاری برای رها کردن عاملان این حملات از مسئولیتشان تبدیل شود. شورای حکام باید در مسیر پیش رو محتاط باشد. اجبار و تقابل منجر به همکاری نمی‌شود. و چشم‌انداز راهکاری دیپلماتیک را تضعیف می‌کند.

اظهارات نمایندگی ایران در آستانه برگزاری نشست فصلی شورای حکام مطرح شده است که از امروز ۱۸ خرداد تا جمعه ۲۲ خرداد ادامه خواهد داشت و اجرای توافق جامع پادمانی آژانس و ایران، مقررات قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل و توافق پادمانی منع گسترش تسلیحات اتمی (ان‌پی‌تی) در آن مورد بحث قرار خواهد گرفت.