شلاله کاملی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: سرمایهگذاران اردبیلی در بورس ۲۱۴ هزار میلیارد ریال (۲۱همت) معامله انجام دادند.
وی ادامه داد: آنالیز معاملات نشانگر این است که ۹۴ درصد سرمایهگذاری در صندوقهای قابل معامله بورسی انجام شده که ریسک کمتری دارند و ۶ درصد مابقی ارزش معاملات اختصاص به خرید و فروش سهام دارد.
وی افزود: استانهای گیلان، اصفهان، آذربایجان شرقی و یزد به ترتیب رتبههای نخست تا چهارم را از لحاظ ارزش معاملات سال ۱۴۰۴ کسب کردند.
سرپرست بورس منطقهای اردبیل تصریح کرد: ارزش معاملات استان در سال ۱۴۰۴ در مقایسه با ماقبل آن افزایش ۱۴ برابری داشته است.
کاملی افزود: در سال ۱۴۰۳ ارزش معاملات سرمایهگذاران اردبیلی بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد ریال بود که از لحاظ رتبه بندی ارزش معاملات ریالی استان اردبیل رتبه چهاردهم را در بین سایر استانها داشت.