شناسهٔ خبر: 78466507 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

احتمال اجرای محدودیت‌های تازه در فرودگاه بن‌گوریون

با تداوم حملات موشکی، دولت اسرائیل وضعیت اضطراری اعلام کرد و برای بررسی محدودیت‌های فرودگاهی و نظامی، کابینه تشکیل جلسه فوری داد.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش قدس آنلاین به نقل از النشره، رسانه‌های صهیونیستی از احتمال اعمال محدودیت‌های جدید در فرودگاه بن‌گوریون در شرق تل‌آویو خبر دادند.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد که فرماندهی جبهه داخلی خواستار اجرای محدودیت‌های تازه در فرودگاه بن‌گوریون شده است.

همچنین شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در پی تداوم حملات ایران، به‌ زودی ارزیابی جدیدی از وضعیت فرودگاه بن‌گوریون انجام خواهد شد.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد که در پی تحولات امنیتی و حملات موشکی ایران، تمام فعالیت‌ها و تجمعات در سراسر اراضی اشغالی لغو شده و مؤسسات آموزشی نیز تعطیل شده‌اند.

این در حالی است که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی قرار است پیش از ظهر امروز به منظور بررسی تحولات جاری، با تعدادی از وزیران کابینه نشست فوق العاده برگزار کند.

به‌گزارش قدس، ساعت ۲۲ و ۳۵ دقیقه شب گذشته رسانه های صهیونیستی اعلام کردند که آژیر خطر در سرزمین های اشغالی به صدا درآمد و برخی مناطق اسرائیل مورد هدف موشک قرار گرفت.

پس از این اتفاق سپاه پاسداران طی بیانیه ای اعلام کرد: در پاسخ به جنایت رژیم غاصب صهیونی در جنوب لبنان و کشتار و آواره کردن گسترده مردم مناطق صور و نبطیه و ضاحیه پایگاه هوایی رامات دیوید، مورد هدف قرار گرفت.

طبق آنچه که در اطلاعیه سپاه آمده است؛ این حملات در پاسخ به جنایت گسترده رژیم غاصب صهیونی در جنوب لبنان و کشتار و آواره کردن گسترده مردم مظلوم مناطق صور و نبطیه و سایر نقاط از جمله ضاحیه بیروت صورت گرفت.

پس از این اتفاق وزیر آموزش‌وپرورش اسرائیل با توجه به شرایط امنیتی، از تعطیلی تمامی مدارس و مراکز آموزشی این کشور در روز آینده خبر داد.