شناسهٔ خبر: 78466186 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

تربیت نیروی متخصص برای صنایع نفت و گاز کلید خورد

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای ایلام از اجرای برنامه‌های ویژه برای تربیت نیروی متخصص مورد نیاز صنعت نفت خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، حمیدرضا رئیسی شامگاه یکشنبه در حاشیه برپایی میز خدمت در میدان آیینی 22 بهمن ایلام، در جمع خبرنگاران با اشاره به بصیرت و ولایت‌مداری مردم اظهار داشت: ملت ایران همواره در بزنگاه‌های حساس تاریخی، پایبندی خود را به آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی و بیعت با مقام معظم رهبری به اثبات رسانده‌اند.

وی حضور پرشور مردم در تجمعات و عرصه‌های اجتماعی را نمادی از دلبستگی آنان به ارزش‌های انقلاب دانست و بر لزوم خدمت‌رسانی صادقانه به این ملت قدرشناس تأکید کرد.

آموزش سالانه 30 هزار ایلامی در حوزه‌های مهارتی

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان ایلام در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح برنامه‌های این اداره‌کل برای ارتقای توانمندی‌های جامعه پرداخت و گفت: هم‌اکنون آموزش‌های مهارتی برای 19 گروه هدف در حوزه‌های صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر طراحی و اجرا می‌شود که طیف گسترده‌ای از سنین 15 تا 80 سال را در بر می‌گیرد.

رئیسی با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت آموزشی گسترده‌ای در سطح استان فعال است، افزود: با فعالیت بیش از 400 آموزشگاه آزاد و 150 کارگاه دولتی، سالانه بیش از 30 هزار نفر تحت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای قرار می‌گیرند که این حجم فعالیت معادل 5 تا 5.5 میلیون نفر ساعت آموزش مهارتی است.

ورود فنی و حرفه‌ای به تربیت نیروی متخصص صنعت نفت

وی با تأکید بر اینکه جهت‌گیری این اداره‌کل به سمت پاسخگویی به نیازهای واقعی بازار کار و پیشران‌های اقتصادی استان است، تصریح کرد: یکی از اولویت‌های اصلی ما، رفع خلأهای تخصصی صنایع استان است.

رئیسی از اجرای طرح پایلوت آموزش‌های تخصصی صنعت نفت در استان خبر داد و گفت: در پی تفاهم‌نامه‌های منعقد شده با شرکت ملی نفت ایران، برنامه ویژه‌ای برای مهارت‌آموزی و تربیت 400 نیروی متخصص بومی برای به‌کارگیری در صنایع نفت و گاز استان در دستور کار قرار دارد که امیدواریم گام مؤثری برای توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی استان باشد.

انتهای پیام/180/