شناسهٔ خبر: 78461837 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران استان اردبیل آغاز شد

اردبیل – ایرنا – مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل از آغاز پذیرش طلبه از ۱۵ خرداد تا ۱۵ تیرماه خبر داد و گفت: ۶ مدرسه این حوزه در شهرستان‌های استان دایر است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام رسول خواسته عصر یکشنبه در نشست خبری اظهار کرد: هدف از فعالیت حوزه علمیه خواهران تربیت طلاب زن برای پاسخگویی به نیازهای تربیتی و معرفتی حوزه زن و خانواده در جامعه است.

وی افزود: حوزه علمیه خواهران استان اردبیل یک هزار و ۸۰۰ طلبه جاری و فارغ‌التحصیل دارد و طلاب خواهر در کارهای تبلیغی، ترویجی، اجرایی و علمی فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: حوزه علمیه خواهران در مرکز استان اردبیل بزرگترین مجموعه از این حوزه در شمال غرب کشور است و از سطح راهنمایی تا سطح چهارم حوزه یعنی دکتری طلبه پذیرش می‌کند.

خواسته تصریح کرد: حوزه علمیه خواهران در شهرستان‌های مشگین‌شهر ، نمین و خلخال در سطح ۲، در گرمی مغان در سطح ۲ و ۳ و در پارس‌آباد در سطح چهار یا معادل دکتری دایر است.

او گفت: مقطع سطح ۳ حوزه مختص طلبه‌ها است و در مقطع سطح چهار یا معادل دکتری دروس فقه خانواده و تفسیر تطبیقی آموزش داده می‌شود.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل با اشاره به اشتغال به کار عمده فارغ‌التحصیلان حوزه خواهران اظهار کرد: در طول تحصیل از خواهران شهریه دریافت نمی‌شود و دانش آموختگان حوزه به صورت کارشناس در برنامه‌ها و مراکز محتلف مشغول کار می‌شوند و در آزمون‌های استخدام نیز شرکت می‌کنند.

استان اردبیل با ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده است.