شناسهٔ خبر: 78461002 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

کامیون با برگ تخلف 320 میلیون ریالی در اردبیل متوقف شد

کامیونی با خلافی 320 میلیون ریال و 20 دستور قضایی در محور اردبیل – سرچم توقیف شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، فخرالدین اصغری، رئیس پاسگاه پلیس راه اردبیل – خلخال اظهار داشت: این خودرو به دنبال تخلفات مکرر و اعمال ججریمه از سوی پلیس در تیررس توقف پلیس بود   که بالاخره در محور اردبیل – سرچم به دام افتاد.

وی خاطرنشان کرد: ماموران پلیس راه اردبیل – سرچم هنگام تامین امنیت ترافیکی و ارتقای ایمنی عبور و مرور در این محور یک دستگاه کامیون ایسوزو را به علت رفتارهای ترافیکی پرخطر راننده خودرو متوقف کردند.

رئیس پاسگاه پلیس راه اردبیل – خلخال بیان کرد: با استعلام از سامانه های فراجا مشخص شد کامیون ایسوزو دارای 320 میلیون ریال خلافی و جریمه های پرداخت نشده و 20 دستور توقیف از مرجع قضایی است که با هماهنگی به عمل آمده کامیون توقیف، اعمال قانون و به پارکینگ انتقال داده شد.

اصغری با تاکید بر اینکه رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی لازمه ایمنی عبور و مرور است، تصریح کرد: تخلفات حادثه ساز رانندگی خط قرمز ماموران پلیس راه بوده و ماموران پلیس راه با رانندگانی که با انجام تخلفات و تخطی از قانون، جان رانندگان دیگر و ایمنی عبور و مرور را با مخاطره مواجه کنند؛ قاطع، بدون اغماض و برابر مقررات خواهد بود.

انتهای پیام/132