شناسهٔ خبر: 78460381 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

هشدار زرد هواشناسی در کرمان؛ کاهش کیفیت هوا تا پایان هفته ادامه دارد

کرمان - ایرنا - اداره کل هواشناسی استان کرمان با صدور هشدار سطح زرد، از افزایش غلظت غبار، کاهش کیفیت هوا و احتمال اختلال در تردد محورهای مواصلاتی استان از بعدازظهر دوشنبه تا پایان هفته خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، بر اساس این هشدار، از بعدازظهر دوشنبه ۱۸ خرداد تا جمعه ۲۲ خردادماه، به دلیل انتقال ریزگرد از استان‌های مجاور و وزش باد نسبتاً شدید، خیزش گردوخاک، افزایش غلظت غبار، کاهش دید افقی و افت کیفیت هوا در مناطق مختلف استان پیش‌بینی می‌شود.

بیشترین غلظت غبار نیز از شب دوشنبه تا روز پنجشنبه مورد انتظار است و تمامی مناطق استان به‌ویژه نیمه شمالی، نوار شرقی و مناطق جنوبی تحت تأثیر این سامانه قرار خواهند گرفت.

این شرایط جوی می‌تواند موجب اختلال در تردد جاده‌ای، کاهش دید افقی، خسارت به سازه‌های موقت، داربست‌ها، تابلوهای تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها و همچنین شکستن شاخه برخی درختان شود.

اداره کل مدیریت بحران استان کرمان نیز از شهروندان و دستگاه‌های اجرایی خواسته است ضمن اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و تابلوهای تبلیغاتی، از پارک خودرو در مجاورت درختان و ساختمان‌های نیمه‌کاره خودداری کرده و در ترددهای جاده‌ای احتیاط لازم را رعایت کنند.

همچنین استفاده از ماسک، به‌ویژه برای گروه‌های حساس، و رعایت نکات ایمنی در فعالیت‌های عمرانی توصیه شده است.