شناسهٔ خبر: 78457776 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیر مصدوم شبکه سه سیما به تهران انتقال یافت

اصفهان - ایرنا -  مدیرعامل جمعیت هلال احمر اصفهان اعلام کرد: مدیر شبکه سه سیما که در یک حادثه رانندگی در آزاد راه اصفهان–نطنز، دچار مصدومیت شده بود توسط عوامل امدادی ما به تهران انتقال یافت.

صاحب‌خبر -

محسن مومنی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: به غیر از علی فروغی مدیر مربوطه، ۲ نفر دیگر نیز در خودرو سواری حادثه دیده حضور داشتند که یک نفر به تهران و دیگری به اصفهان منتقل شدند.

وی اضافه کرد: حادثه در ساعت ۱۹ دیروز شنبه به مرکز عملیات اضطراری جمعیت هلال احمر استان اصفهان اعلام شد و پس از اعزام تیم های امدادی جمعیت هلال احمر، مشاهده شد که مصدومان انتقالی (سه نفر) توسط عوامل اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان خاتم الانبیای نطنز منتقل شدند.

مدیرعامل هلال احمر اصفهان خاطرنشان کرد: در ادامه امروز (یکشنبه) صبح ۲ نفر از مصدومان توسط آمبولانس های جمعیت هلال احمر از بیمارستان خاتم الانبیا نطنز به بیمارستانی در تهران منتقل شدند.

به گزارش ایرنا، هلال احمر استان اصفهان حدود چهار هزار امدادگر و نجاتگر دارد.