شناسهٔ خبر: 78457093 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نماینده مجلس: ۲۰۰ مگاوات برق خورشیدی در اردستان احداث شد

کاشان - ایرنا - نماینده مردم اردستان و زواره در مجلس شورای اسلامی از احداث و اجرای ۲۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در این شهرستان از سال گذشته تاکنون خبر داد و گفت: با بهره‌ برداری از این طرح‌ها، مجموع تولید برق اردستان از میزان مصرف آن فراتر رفته است.

صاحب‌خبر -

احمد بخشایش اردستانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: احداث حدود ۵۰۰ مگاوات برق خورشیدی در دستور کار قرار گرفته که سهم اولیه اردستان حدود ۲۰۰ مگاوات است، بخش عمده آن به بهره‌برداری رسیده و بقیه در حال احداث است.

وی اظهار کرد: این طرح‌ها زمینه‌ساز ایجاد اشتغال پایدار در منطقه است.

نماینده مردم اردستان و زواره در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با در مدار قرار گرفتن این نیروگاه‌ها، تولید برق شهرستان از مصرف پیشی گرفته است، تصریح کرد: این امر از قطعی برق در شهرستان جلوگیری می‌کند و تعدادی نیرو نیز به عنوان نگهبان و بهره‌بردار در این نیروگاه‌ها مشغول به کار شده‌اند.

بخشایش اردستانی کمبود آب را اولویت نخست بخش کشاورزی منطقه دانست و گفت: با پیگیری وزارت نیرو، ساعت قطع برق چاه‌های کشاورزی در تابستان از پنج به سه ساعت کاهش یافته است.

وی همچنین از پیگیری اجرای ۱۵۰ هزار مترمربع آسفالت در بخش مهاباد، گازرسانی به روستاها و توسعه نیروگاه سیکل ترکیبی زواره (با اشتغالزایی ۳۵ نفر) خبر داد.

به گزارش ایرنا،شهرستان اردستان با بیش از ۴۳ هزار نفر جمعیت در ۱۱۸ کیلومتری شمال اصفهان واقع شده است.