شناسهٔ خبر: 78452120 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

500 میلیارد تومان برای فاضلاب آستانه‌اشرفیه تأمین شد

به گفته رئیس آبفا آستانه اشرفیه با پیگیری‌های انجام‌شده، منابع مالی جدید برای تکمیل تصفیه‌خانه اختصاص یافت.

صاحب‌خبر -

حسین هاتف، رئیس اداره آب و فاضلاب آستانه‌اشرفیه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار کرد: پروژه خط انتقال آب به طول 6 هزار و 130 متر و با اعتباری بالغ بر 9 میلیارد تومان اجرا و به بهره‌برداری رسید که نقش مهمی در ارتقای پایداری آب شرب منطقه عبدالله آباد و کورکا دارد که این پروژه از جمله طرح‌های مهم آبرسانی شهرستان است که با هدف بهبود کیفیت خدمات و افزایش سطح دسترسی شهروندان به آب سالم و پایدار اجرا شده است.

وی با اشاره به سایر برنامه‌های عمرانی این مجموعه در شهر آستانه‌اشرفیه گفت: یکی از پروژه‌های مهم امسال، تکمیل شبکه داخلی آبرسانی در محله عبدالله‌آباد است که در دستور کار قرار دارد و پس از تأمین اعتبارات، اجرایی خواهد شد.

هاتف در ادامه به پروژه مهم زیست‌محیطی شهرستان اشاره کرد و افزود: تصفیه‌خانه فاضلاب شهر آستانه‌اشرفیه از جمله طرح‌های اساسی و راهبردی در حوزه محیط زیست و بهداشت عمومی است که هم‌اکنون عملیات اجرایی بخش سیویل آن توسط پیمانکار در حال انجام است.

به گفته رئیس اداره آب و فاضلاب آستانه‌اشرفیه، پس از تکمیل بخش سیویل، مراحل بعدی پروژه شامل عملیات الکترومکانیکال مجدداً از طریق مناقصه به پیمانکار واگذار خواهد شد تا روند تکمیل پروژه ادامه یابد.

وی با اشاره به حمایت‌های صورت‌گرفته در حوزه اعتبارات بیان کرد: با پیگیری‌های نماینده مجلس، علاوه بر اعتبارات تخصیصی سال جاری، برای سال 1405 نیز حدود 240 میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های آب و فاضلاب شهرستان پیش‌بینی شده است.

هاتف همچنین از تأمین منابع مالی جدید برای تکمیل پروژه فاضلاب خبر داد و افزود: استفاده از ظرفیت ماده 56 قانون الحاق، به ارزش حدود 500 میلیارد تومان از محل تسهیلات بانک ملی نیز در دستور کار قرار دارد که در صورت نهایی شدن، نقش مهمی در تسریع اجرای پروژه‌های فاضلاب شهرستان خواهد داشت.

رئیس اداره آب و فاضلاب آستانه‌اشرفیه تأکید کرد که با تأمین این اعتبارات و ادامه روند اجرایی پروژه‌ها، زیرساخت‌های آب و فاضلاب آستانه‌اشرفیه به شکل قابل توجهی بهبود خواهد یافت.

انتهای پیام/