شناسهٔ خبر: 78450020 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آمادگی ستاد مدینه برای استقبال از آخرین کاروان ایرانی

تهران - ایرنا - رئیس ستاد مدینه از آمادگی کامل این ستاد برای پذیرایی از آخرین کاروان زائران ایرانی خبر داد و گفت: با ورود این گروه ۲۲۰ نفره به مدینه منوره، تمامی زائران حج تمتع امسال فرصت تشرف به شهر پیامبر اکرم(ص) و بهره‌مندی از خدمات زیارتی، فرهنگی و رفاهی پیش‌بینی‌شده را خواهند داشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا محمدامین رحمانی با اشاره به اینکه این زائران آخرین کاروان‌های ورودی جمهوری اسلامی ایران به سرزمین وحی هستند، گفت: این زائران عزیز تنها کاروان مدینه بعد ما محسوب می شوند که بدلیل زمان تشرف شان در سرزمین وحی و حضور در ایام تشریق نتوانستند از زیارت شهر پیامبر بهره ببرند، فردا یکشنبه به مدینه منتقل خواهند شد.

وی افزود: برای اسکان این زائران، هتل اعمار مکتان در نظر گرفته شده و تمامی تمهیدات لازم در حوزه‌های اسکان، تغذیه، خدمات بهداشتی و مراقبت‌های سلامت‌محور فراهم شده است تا این عزیزان با آرامش و آسایش از برنامه‌های خود بهره‌مند شوند.

رئیس ستاد مدینه همچنین از تدارک برنامه‌های فرهنگی و زیارتی ویژه برای این گروه زائران خبر داد و گفت: زیارت روضه مطهر نبوی و همچنین برنامه زیارت دوره اماکن تاریخی و مذهبی مدینه منوره برای این زائران پیش‌بینی شده است.

رحمانی با بیان اینکه این زائران از فردا راهی مدینه منوره خواهند شد، اظهار کرد: براساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، آنان تا پایان روز بیست‌وسوم ماه جاری در مدینه اقامت خواهند داشت و سپس مراحل بعدی سفر خود را دنبال خواهند کرد.

وی تأکید کرد: تمامی تمهیدات اجرایی ستاد مدینه آماده ارائه خدمات مطلوب به این زائران هستند تا آخرین کاروان‌ حج نیز همانند سایر زائران از فرصت حضور در شهر پیامبر اکرم(ص) و بهره‌مندی از برنامه‌های زیارتی و فرهنگی برخوردار شوند.

آخرین کاروان زائران حج تمتع ۱۴۰۵ به مدینه منوره اعزام شد
به گفته رحمانی، آخرین کاروان زائران ایرانی حج تمتع پس از پایان مناسک حج و حضور در مکه، به مدینه اعزام شد تا پیش از بازگشت به کشور، روزهایی را در جوار بارگاه نورانی حضرت رسول اکرم(ص) سپری کند.

آمادگی ستاد مدینه برای استقبال از آخرین کاروان ایرانی


رئیس ستاد مدینه با اعلام آمادگی کامل برای استقبال از آخرین گروه زائران ایرانی، تأکید کرد که با ورود این کاروان ۲۲۰ نفره، تمامی حجاج حج تمتع امسال از توفیق زیارت شهر پیامبر (ص) و خدمات پیش‌بینی‌شده بهره‌مند خواهند شد.

وی از تدارک برنامه‌های معنوی ویژه برای این کاروان خبر داد و افزود: تشرف به روضه مطهر نبوی و اجرای برنامه زیارت دوره برای بازدید از اماکن تاریخی و مذهبی مدینه منوره از جمله برنامه‌های شاخصی است که برای این عزیزان پیش‌بینی شده است.

۲۸۰ روحانی، معین و معینه به همراه زائران
حجت الاسلام محمدعلی اخویان مدیر امور آموزشی و فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری با اشاره به همراهی ۲۸۰ روحانی، ‌معین و معینه با زائران درحج تمتع ۱۴۰۵ گفت: وظایف اصلی روحانیون کاروان‌ها در حج شامل راهنمایی و آموزش مناسک شرعی، کمک به اجرای برنامه‌های فرهنگی و ارائه مشاوره‌های اخلاقی و معنوی به زائران است. 

آمادگی ستاد مدینه برای استقبال از آخرین کاروان ایرانی

وی افزود: روحانیون به عنوان هادیان دینی، مسئولیت دارند تا از صحت اعمال حاجیان اطمینان حاصل کرده و تجربه معنوی آن‌ها را غنی‌تر کنند. آموزش و تبیین مناسک حج، تدریس و آموزش احکام، مناسک و بایدها و نبایدهای حج (تمتع یا عمره) از طریق برگزاری جلسات آموزشی پیش از سفر و پاسخگویی مستمر به سوالات شرعی و شبهات زائران از مهم‌ترین وظایف روحانیون کاروان ها در این سفر معنوی است. 

اخویان به اهتمام روحانیون برای فعال کردن شورای فرهنگی کاروان ها اشاره کرد و گفت: روحانیون، زائران را نسبت به حساسیت‌ها و مسائل فرهنگی کشور میزبان توجیه می‌کنند تا شاهد کمترین آسیب‌ها در حج باشیم. همچنین روحانیون در جلسات توجیهی، آموزشی و فرهنگی با زائران، لزوم رعایت مسائل بهداشتی را یادآوری می‌کنند.