شناسهٔ خبر: 78443111 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

مسلمانان کانادایی خواستار مقابله با اسلام هراسی شدند

مسلمانان کانادایی از دولت خواسته‌اند تا از طریق اصلاحات جامع و اقدامات مشخص با اسلام‌هراسی در کشور مبارزه کند.

صاحب‌خبر -
به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، شورای ملی مسلمانان کانادا در بیانیه‌ای اعلام کرد که اسلام‌هراسی در کانادا به یک مشکل ریشه‌دار و سیستماتیک تبدیل شده است. کانادا همچنان بالاترین میزان حملات مرگبار علیه مسلمانان را در بین کشورهای عضو گروه هفت دارد.
 
این بیانیه بر لزوم مداخله فوری دولت برای رسیدگی به این پدیده رو به افزایش، در این کشور تأکید کرد. 
 
این بیانیه از دولت کانادا خواست تا با اجرای اصلاحات نهادی جامع و وضع سازوکارهای پاسخگویی مؤثر،اقدامات مشخصی را برای محافظت از مسلمانان در کانادا انجام دهد.

در این بیانیه آمده است: حمله سال ۲۰۲۱ به یک خانواده مسلمان در لندن، انتاریو، که منجر به مرگ چهار عضو خانواده شد، یکی از برجسته‌ترین نمونه‌های افزایش جرایم ناشی از نفرت علیه مسلمانان در این کشور است.

در ۶ ژوئن ۲۰۲۱، یک مهاجم با ماشین خود به یک خانواده مسلمان پنج نفره که در پیاده‌رو قدم می‌زدند، حمله کرد و دو زن، یک مرد و یک دختر را کشت. یک پسر 9 ساله جان سالم به در برد اما به شدت مجروح شد.
 
در فوریه گذشته، دولت کانادا، به نخست وزیری مارک کارنی، از حذف سمت‌های نماینده ویژه مبارزه با اسلام‌هراسی و فرستاده ویژه مبارزه با یهودستیزی خبر داد و آنها را در یک شورای مشورتی جدید با تمرکز بر حقوق، برابری و شمول ادغام کرد.

انتهای پیام/