شناسهٔ خبر: 78434718 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

ترافیک در سه آزادراه قزوین پرحجم و نیمه‌ سنگین است

قزوین - ایرنا - رییس پلیس راه استان قزوین از آغاز موج بازگشت مسافران تعطیلات عید غدیر خبر داد و گفت: هم‌اکنون ترافیک در آزادراه‌های قزوین- البرز، قزوین - رشت و قزوین - زنجان پرحجم و در برخی مقاطع نیمه‌ سنگین بوده و پیش‌بینی می‌شود این وضعیت تا ساعات پایانی امشب ادامه داشته باشد.

صاحب‌خبر -

سرهنگ حسین تقی‌خانی جمعه شب در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به تعطیلات دو روزه عید سعید غدیر خم، موج بازگشت مسافران در محورهای آزادراهی استان آغاز شده و در حال حاضر ترافیک در آزادراه‌ها پرحجم و در برخی نقاط نیمه‌سنگین است.

وی افزود: براساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده، این وضعیت ترافیکی تا ساعات پایانی شب ادامه خواهد داشت و به همین دلیل از رانندگان درخواست می‌شود ضمن حفظ آرامش، از هرگونه رفتار پرخطر در رانندگی خودداری کنند.

رییس پلیس راه استان قزوین با اشاره به وضعیت تصادفات در تعطیلات اخیر گفت: خوشبختانه در طول ۲ روز گذشته و با وجود افزایش حجم سفرها و همچنین تردد زائران حرم مطهر امام خمینی(ره)، حادثه رانندگی فوتی یا حادثه جدی در محورهای مواصلاتی استان گزارش نشده است.

وی ادامه داد: در این مدت ۱۰ فقره تصادف منجر به جرح در جاده‌های استان به وقوع پیوست که در مجموع ۱۱ نفر مجروح شدند و همچنین ۴۱ فقره تصادف خسارتی نیز در سطح محورهای مواصلاتی استان به ثبت رسیده است.

تقی‌خانی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از تصادفات ناشی از بی‌توجهی به اصول اولیه رانندگی است، تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین تخلفات رانندگان در شرایط ترافیک سنگین، رعایت نکردن فاصله طولی مناسب با خودروی جلویی است.

وی افزود: رانندگان باید قانون ۲ ثانیه را که هنگام آموزش رانندگی و اخذ گواهینامه فرا می‌گیرند، به طور جدی رعایت کنند، چرا که بی‌توجهی به این موضوع نقش مهمی در وقوع تصادفات زنجیره‌ای دارد.

رییس پلیس راه استان قزوین همچنین نسبت به انجام حرکات مارپیچ در میان خودروها هشدار داد و گفت: برخی رانندگان برای عبور سریع‌تر از ترافیک اقدام به تغییر مسیرهای مکرر، سبقت‌های غیرمجاز و استفاده از شانه یا لاین اضطراری آزادراه می‌کنند که این رفتارها می‌تواند زمینه‌ساز حوادث ناگوار شود.

وی توقف در حاشیه آزادراه‌ها را نیز یکی از خطرناک‌ترین رفتارهای رانندگی عنوان کرد و افزود: از رانندگان تقاضا داریم از توقف در شانه راه و حاشیه آزادراه‌ها به‌طور جدی خودداری کنند، زیرا این اقدام خطر وقوع تصادفات شدید را افزایش می‌دهد.

تقی‌خانی در پایان تاکید کرد: ماموران پلیس راه استان قزوین در آماده‌باش کامل قرار دارند و با حضور مستمر در محورهای مواصلاتی، وضعیت ترافیک و ایمنی جاده‌ها را رصد می‌کنند تا سفر بازگشت هموطنان با کمترین مشکل و بیشترین ایمنی همراه باشد.