شناسهٔ خبر: 78432549 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

تصاویری از درگیری امروز ارتش با 2 ناوشکن آمریکا

ارتش از شلیک اخطار موشکی - پهپادی نداجا به سمت 2 ناوشکن‌ آمریکایی خبر داد.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری صداوسیما: ارتش از شلیک اخطار موشکی - پهپادی نداجا به سمت ۲ ناوشکن‌ آمریکایی خبر داد.

 روابط عمومی ارتش اطلاعیه داد:

در ادامه عملیات مقابله با شرارت ها و مزاحمت های دریایی و ربایش شناورهای تجاری و نفت کش توسط نیروی دریایی ارتش تروریستی آمریکا،  پس از شلیک های اخطارِ موشک قدیر و پهپادهای تهاجمی جدید شهید دانای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، ناوشکن های متجاوز DDG_103 و DDG_87 ،دریای عمان را به سمت اقیانوس هند ترک کردند. 

به دنبال این عملیات و عملیاتهای روزهای گذشته، علاوه بر ناوشکن های دشمن آمریکایی صهیونی که در قالب ناوگروه جرج دبلیو بوش و مرکز فرماندهی نیروی دریایی تروریستی این کشور به عنوان عامل مزاحمت ها و اختلال در تجارت و امنیت دریایی منطقه بودند، ناوبالگرد بر  تهاجمی آبخاکیِ تریپولی نیز مجبور به ترک دریای عمان شده است.

مرکز فرماندهی و کنترل عملیات نیروی دریایی ارتش ضمن تاکید بر لزوم دست برداشتن دشمن آمریکایی صهیونی از دزدی و شرارت دریایی، تاکید کرد: با وجود گسترش و دور شدن ناوهای دشمن از تیررس موشک های استفاده شده، در صورت نیاز،  موشک های این نیرو با برد بیشتر مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

درحال بارگزاری...

دریافت فایل News_bartarinha-1596832_LazyVideo_video-2026-06-05-15-29-09.mp4 با حجم
0 bytes

برچسب‌ها: