شناسهٔ خبر: 78420460 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فیلم| رهاسازی بچه‌ماهی خاویاری در دریای خزر با تامین پایدار آب

گرگان- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان گفت: با تامین به‌موقع آب مراکز تکثیر و پرورش، زمینه رهاسازی هزاران قطعه بچه‌ماهی خاویاری در دریای خزر و تقویت ذخایر این گونه ارزشمند فراهم شد.

صاحب‌خبر -

ایرج حیدریان روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به بارندگی‌های مناسب فروردین‌ماه و مدیریت منابع آبی، آب مورد نیاز مراکز تکثیر و پرورش آبزیان در استان به‌ویژه مرکز شهید مرجانی به‌طور کامل تامین شد.

وی افزود: این شرایط موجب شد عملیات آبگیری و فرآیند تکثیر و پرورش بچه‌ماهیان خاویاری در وضعیت مطلوب فنی انجام گیرد که این کار نقش مهمی در احیای ذخایر ژنتیکی و حفظ اکوسیستم منطقه دارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان با اشاره به هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی استان گفت: همکاری و هم‌افزایی میان شرکت آب منطقه‌ای و مجموعه شیلات استان باعث شد نیاز آبی مراکز پرورش به‌موقع تامین و روند تولید بدون وقفه ادامه یابد.

حیدریان همچنین از اجرای طرح‌های توسعه‌ای در حوزه بازچرخانی آب و ارتقای زیرساخت‌های شیلاتی خبر داد و افزود: پروژه احداث بزرگ‌ترین مرکز پرورش ماهیان خاویاری کشور در استان گلستان با استفاده از اعتبارات بانک توسعه اسلامی در حال اجراست که می‌تواند نقش مهمی در افزایش تولید گوشت و خاویار و تقویت صنعت شیلات استان داشته باشد.