شناسهٔ خبر: 78417643 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

وفاق و همگرایی برای آبادانی مدارس ملایر

سرپرست فرمانداری ملایر گفت: مدارس ملایر در آستانه سال تحصیلی جدید تجهیز می‌شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ملایر، سعید کتابی، بعد از ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش دهستان ترک شرقی که به میزبانی اسلامشهر آقگل برگزار شد، تاکید کرد: وفاق، همگرایی و تعامل خوبی برای به ثمر رساندن پروژه‌های عمرانی آموزش و پرورش در سطح شهرستان وجود دارد.

وی به ظرفیت بالای موجود در حوزه‌های مختلف ملایر اشاره کرد و از جذب سرمایه‌گذار خبر داد و گفت: حضور مقتدرانه مردم در تجمعات شبانه، بزرگترین سرمایه برای نظام محسوب می‌شود.همچنین طرح توسعه نهضت عدالت آموزشی در این شهرستان مجدانه پیگیری می‌شود، از سازمان نوسازی استان همدان انتظار داریم که تجهیزات و امکانات لازم را قبل از آغاز سال تحصیلی در اختیار مدارس ملایر قرار دهند.

کتابی به اهمیت پروژه مهر اشاره کرد و افزود: با توجه به جمعیت تحت پوشش دهستان ترک شرقی، تقاضا داریم که کیفیت آموزشی در این دهستان افزایش پیدا کند. ضمن اینکه ملایر آماده برگزاری امتحانات نهایی و کنکور سراسری مطابق با دستور سازمان سنجش است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قرار گرفتن در آستانه سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، شخصیت والا و اثرگذار ایشان اشاره کرد و افزود: رهبری داهیانه این مرد بزرگ، در کنار نقش مردم و دین مبین اسلام؛ سه ضلع موفقیت انقلاب اسلامی بود.

تفاوت ماهوی انقلاب اسلامی ایران با سایر حکومت‌های جهان

سرپرست فرمانداری ملایر با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران تفاوت ماهوی با سایر انقلاب‌های جهان دارد، اظهار کرد: اکنون این انقلاب به الگویی برای جهان میان در همه دنیا تبدیل شده است.

کتابی ایمان، حضور مقتدرانه مردم در خیابان‌ها و آماده باش و قدرت بی‌بدیل و مجاهدت شبانه روزی نیروهای مسلح ارتش و سپاه را عامل پیروزی ملت ایران تا به امروز دانست.

بخشدار مرکزی ملایر نیز با بیان اینکه در حوزه نوسازی مدارس 5 دهیاری دهستان ترک شرقی درخواست‌های خود را به صورت کتبی تحویل داده‌اند، افزود: در این منطقه با کمبود معلم مواجه هستیم که امیدواریم جبران شود.

محمد فارسی با اشاره به مشکلات سرویس‌های بهداشتی در بسیاری از مدارس شهرستان، تصریح کرد: سرویس بهداشتی مدرسه روستای طجر علوی فاقد استفاده است به گونه‌ای که دانش آموزان برای رفع نیاز خود مجبور هستند تا منزل بروند و دوباره به مدرسه برگردند، لذا رفع این مشکل باید در اولویت کار نوسازی مدارس قرار بگیرد.

وی به مشکلات مدارس اوچ تپه و مدرسه روستای توتل اشاره و اظهارکرد: شهرستان ملایر در جذب اعتبارات ورزشی خوب عمل کرده است و همچنان پیگیر پروژه‌های تربیت بدنی هستیم.

وی به جایگاه اثرگذار آموزش در دوران کودکی اشاره کرد و گفت: علمی که در کودکی آموخته می‌شود، همانند حکاکی روی سنگ است؛ لذا تربیت درست نونهالان و کودکان ما باید در آموزش و پرورش به صورت ویژه پیگیری شود.

زمین چمن مصنوعی اسلامشهر آقگل افتتاح شد

بخشدار مرکزی ملایر از افتتاح زمین چمن مصنوعی دبیرستان پسرانه شهر اسلامشهر آقگل خبر داد و گفت: با افتتاح این پروژه بخش مهمی از نیاز نوجوانان ما به ورزش تامین می‌شود.

رئیس آموزش و پرورش ملایر نیز بیان کرد: نمره امتحانات خرداد ماه مقاطع اول تا هفتم ابتدایی به صورت آموزش‌های کیفی و توصیفی و بر اساس مستندات و فعالیت‌های دانش‌آموزان، لحاظ می‌شود.

اکبر فراهانی اظهارکرد: در سایر پایه‌های آموزشی نیز امتحانات به صورت مجازی در حال برگزاری است، همچنین تدابیر لازم برای برگزاری امتحانات نهایی از 14 تیر ماه اتخاذ شده است.

وی با بیان اینکه امسال پروژه مهر 1405 با شعار «حماسه همدلی برای ایران مقتدر» کلید می‌خورد، افزود: هدف از پروژه مهر، اجرا عدالت آموزشی و افزایش کیفیت آموزش در همه مدارس است.

مدیر آموزش و پرورش ملایر با بیان اینکه پروژه مهر امسال در 15 مدرسه و دو کانون اوقات فراغت و اردوگاه فجر اجرا می‌شود، بیان کرد: در این راستا پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش نوجوانان و جوانان و تامین اوقات فراغت آنها لحاظ می‌شود.

فراهانی با بیان اینکه برای افتتاح زمین چمن مصنوعی اسلامشهر آقگل به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر بیش از یک میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است، تصریح کرد: رفع مشکل سرویس‌های بهداشتی همه مدارس روستاهای بخش مرکزی در طرح شهید عجمیان  با مشارکت مردم و خیرین در اولویت قرار دارد.

انتهای پیام/