شناسهٔ خبر: 78407722 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

میزبانی تاریخی بسیج دانشجویی از شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک / تصویب نقشه‌راه سال ۱۴۰۵

نخستین بار در یک دهه اخیر، شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک به میزبانی بسیج دانشجویی تشکیل جلسه داد و نقشه راه فرهنگی سال ۱۴۰۵ را به همراه برنامه‌های ستاد اقامه نماز تصویب کرد.

صاحب‌خبر -

اراک – روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک گزارش داد: برای اولین بار پس از یک دهه، نشست شورای فرهنگی این دانشگاه با میزبانی دفتر بسیج دانشجویی برگزار شد. این رویداد تحول‌آفرین که با حضور رئیس دانشگاه و اعضای ارشد شورا همراه بود، به تصویب «تقویم جامع فرهنگی سال ۱۴۰۵» و برنامه‌های راهبردی ستاد اقامه نماز انجامید. در این نشست صمیمی که در محل دفتر بسیج دانشجویی برگزار شد، دکتر جواد نظری، رئیس دانشگاه، معاونین توسعه مدیریت و منابع، آموزشی، دانشجویی و فرهنگی، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و سایر مسئولان حضور داشتند.

میزبانی تاریخی بسیج دانشجویی از شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک / تصویب نقشه‌راه سال ۱۴۰۵

دکتر نظری در این جلسه با ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشجویان بسیجی، بر تقویت روحیه مطالبه‌گری و مشارکت دانشجویان در تصمیم‌سازی‌های کلان دانشگاه تأکید کرد. مهم‌ترین مصوبات نشست: · تصویب تقویم جامع فرهنگی ۱۴۰۵: پس از بررسی‌های کارشناسی، ریل‌گذاری فعالیت‌های فرهنگی، مذهبی و اجتماعی دانشگاه برای سال آینده با نظمی نوین آغاز شد. · تصویب برنامه‌های ستاد اقامه نماز: ترویج شعائر دینی در مراکز درمانی و دانشکده‌ها با توان بیشتر دنبال خواهد شد.

میزبانی تاریخی بسیج دانشجویی از شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک / تصویب نقشه‌راه سال ۱۴۰۵

· گرامیداشت یاد شهیده «لیلا محمدی»: اعضای شورا با یادآوری جانفشانی‌های این دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی اراک در جبهه‌های حق علیه باطل (جنگ رمضان)، دیدار رسمی مسئولان دانشگاه با خانواده معظم این شهیده را به عنوان یک مصوبه معنوی در دستور کار قرار دادند. کارشناسان، برگزاری این نشست پس از یک دهه توقف در دفتر بسیج دانشجویی را حامل پیامی روشن از رویکرد جدید مدیریت دانشگاه مبتنی بر «دیپلماسی دانشجویی» و حمایت از تشکل‌های انقلابی ارزیابی می‌کنند.