شناسهٔ خبر: 78406930 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

دستگیری متهم فراری و کشف مواد مخدر در عملیات‌های پلیس لرستان

پلیس لرستان با دستگیری متهم فراری و کشف بیش از 22 کیلوگرم مواد مخدر، چند عملیات موفق انجام داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از لرستان، پلیس لرستان در ادامه طرح‌های مقابله با جرایم و ارتقای امنیت اجتماعی، با دستگیری یک متهم متواری تحت تعقیب، کشف بیش از 22 کیلوگرم مواد مخدر، بازداشت خرده‌فروشان مواد مخدر و سارقان، و همچنین اعلام جزئیات یک سانحه مرگبار رانندگی در محور پلدختر به اسلام‌آباد، از تداوم اقدامات انتظامی و امنیتی در استان خبر داد.

عملیات ضربتی پلیس پلدختر؛ دستگیری متهم تحت تعقیب استان فارس پس از 4 سال فرار

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی پلیس لرستان، در پی اشراف اطلاعاتی پلیس پلدختر مبنی بر حضور فردی متواری در حوزه استحفاظی این شهرستان که به دلیل ارتکاب جرایم خشن از جمله قدرت‌نمایی با سلاح و ضرب‌وجرح عمدی با استفاده از سلاح گرم تحت پیگرد قضایی استان فارس بود، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، مأموران پس از تکمیل اقدامات اطلاعاتی و شناسایی دقیق مخفیگاه متهم، با هماهنگی قضایی و طی عملیاتی ضربتی و مقتدرانه، وی را در محل اختفایش دستگیر کردند.

این متهم که چهار سال از چنگال قانون گریخته بود، پس از تکمیل تحقیقات اولیه و تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی و پاسخگویی به جرایم ارتکابی به استان فارس اعزام شد.

کشف بیش از 17 کیلوگرم تریاک و دستگیری 5 خرده‌فروش مواد مخدر در چگنی

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی پلیس لرستان، مأموران انتظامی شهرستان چگنی با اشراف اطلاعاتی و انجام اقدامات پلیسی، موفق به شناسایی و دستگیری پنج خرده‌فروش مواد مخدر شدند.

بر اساس این گزارش، مأموران در بازرسی از مخفیگاه متهمان، 17 کیلوگرم و 690 گرم ماده مخدر تریاک کشف کردند. متهمان به همراه پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

ضربه پلیس دورود به خرده‌فروشان مواد مخدر

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس لرستان اعلام کرد: مأموران انتظامی شهرستان دورود در راستای اجرای طرح‌های ارتقای امنیت اجتماعی و مبارزه بی‌امان با قاچاقچیان و سوداگران مرگ، با انجام اقدامات پلیسی موفق به شناسایی محل فعالیت تعدادی از خرده‌فروشان مواد مخدر در این شهرستان شدند.

بر اساس این گزارش، مأموران پس از هماهنگی قضایی، طی چند عملیات ضربتی و هماهنگ، هفت نفر از خرده‌فروشان مواد مخدر را دستگیر کردند. در بازرسی از مخفیگاه متهمان نیز 5 کیلوگرم و 150 گرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف شد.

پلیس لرستان با تأکید بر تداوم این‌گونه عملیات‌ها برای پاکسازی نقاط آلوده، تصریح کرد: متهمان دستگیرشده پس از تشکیل پرونده مقدماتی، برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

دستگیری دو سارق لوازم خودرو و موتورکولر در خرم‌آباد

بر اساس اعلام مرکز اطلاع‌رسانی پلیس لرستان، مأموران انتظامی شهرستان خرم‌آباد حین گشت‌زنی‌های نظارتی و رصد دقیق نقاط حساس شهر، موفق به شناسایی و دستگیری دو متهم شدند که در حال سرقت موتورکولر و برخی لوازم خودرو بودند.

در پی بازداشت این متهمان و انجام تحقیقات اولیه، این افراد به ارتکاب 6 فقره سرقت دیگر نیز اعتراف کردند.

پلیس لرستان اعلام کرد متهمان به همراه پرونده و مستندات مربوطه، برای رسیدگی قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

خواب‌آلودگی راننده تریلی، عامل حادثه دلخراش در محور پلدختر به اسلام‌آباد؛ 2 نفر جان باختند

رئیس پلیس راه لرستان از وقوع سانحه رانندگی دلخراش در محور غربی جاده پلدختر به اسلام‌آباد خبر داد و اعلام کرد: خستگی و ناتوانی راننده در کنترل تریلی کشنده ولوو به دلیل خواب‌آلودگی، منجر به خروج خودرو از جاده، حریق و در نهایت جان باختن راننده و سرنشین آن شد.

سرهنگ شهرام شادابی چگنی در تشریح این سانحه اظهار داشت: ساعت 4:05 بامداد، برابر اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر وقوع یک تصادف منجر به فوت در گردنه طول‌کش واقع در محور غربی جاده پلدختر به اسلام‌آباد، بلافاصله تیم‌های گشتی پلیس راه، نیروهای انتظامی و امدادی به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: بررسی‌های اولیه در صحنه حادثه نشان داد یک دستگاه تریلی کشنده ولوو به دلیل خروج از مسیر دچار سانحه و سپس حریق شده است. متأسفانه شدت حادثه به حدی بود که راننده و سرنشین خودرو پیش از رسیدن نیروهای امدادی در دم جان باختند.

سرهنگ شادابی چگنی درباره علت وقوع این حادثه گفت: کارشناسان تصادفات، علت تامه این سانحه را بی‌احتیاطی راننده به دلیل ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی تشخیص داده‌اند.

 

انتهای پیام/