شناسهٔ خبر: 78367590 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نورنیوز | لینک خبر

شوک به تیم ملی؛ روزبه چشمی جام جهانی را از دست می‌دهد؟

مصدومیت همسترینگ روزبه چشمی در اردوی تیم ملی، گمانه‌زنی‌ها درباره غیبت این بازیکن باتجربه در جام جهانی را افزایش داده است. با وجود ادامه روند درمان و بازگشت او به جمع ملی‌پوشان در ترکیه، هنوز وضعیت نهایی چشمی برای حضور در فهرست تیم ملی مشخص نیست و تصمیم نهایی تا اعلام لیست رسمی به تعویق افتاده است.

صاحب‌خبر -

نورنیوز-گروه ورزشی: روزبه چشمی که در جریان تمرینات تیم ملی در اردوی آماده‌سازی ترکیه از ناحیه همسترینگ دچار آسیب‌دیدگی شده بود، با هماهنگی کادر پزشکی تیم ملی برای ادامه بررسی‌ها و طی کردن مراحل درمانی به دبی سفر کرد.

وی پس از اینکه تمرینان ویژه‌ای را در این کشور پشت سر گذاشت به اردوی تیم ملی در ترکیه بازگشت.

چشمی که سابقه حضور در جام‌های جهانی ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ را دار یکی از بازیکنان با تجربه تیم ملی محسوب می‌شود.

در حالی که هنوز فهرست نهای تیم ملی برای جام جهانی اعلام نشده است برخی از اخبار حکایت از این دارد چشمی به دلیل مصدومیت جام جهانی را از دست داده است.

امیر مهدی علوی سخنگوی فدراسوین فوتبال امروز در گفت‌وگویی درباره اعلام لیست نهایی تیم اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی کادر فنی، قرار است تا روز دوشنبه لیست نهایی تیم ملی اعلام شود.

وی افزود: روزبه چشمی عزیز در این مدت خیلی تلاش کرده و در حال طی کردن روند درمانی خود است، وظیفه انسانی ماست که به او خداقوت بگوییم، همین امروز هم در اردوی تیم ملی حضور داشت و ناهار را در کنار بازیکنان صرف کرد.

سخنگوی فدراسیون فوتبال درباره اینکه آیا روزبه چشمی به جام جهانی خواهد رسید یا خیر ، گفت: او آن‌قدر انگیزه دارد و روند درمانی‌اش را به‌خوبی طی می‌کند که مطمئنم چه به این جام جهانی برسد و چه نرسد، یکی از ستون‌های خوب فوتبال ملی ما باقی خواهد ماند.