شناسهٔ خبر: 78366165 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

صبحانه با خبر، ایجاد بیش از ۱۹ هزار شغل در همدان تا وزش تندباد با سرعت ۱۱۲ کیلومتر

همدان- ایرنا- ایجاد بیش از ۱۹ هزار شغل در همدان،انتقاد استاندار از کندی اجرای مصوبات اشتغال، افزایش ظرفیت مرکز انتقال خون تویسرکان، معرفی برترین‌های تنیس همدان و وزش تندباد ۱۱۲ کیلومتر در ساعت در همدان از مهم ترین خبرهای استان در ۲۴ ساعت گذشته بود. پادکست صبحانه با خبر ایرنا همدان را هر روز ساعت هشت و نیم صبح دنبال کنید.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، استاندار همدان از اجرایی نشدن مصوبات ششمین نشست اعضای کارگروه توسعه، اشتغال و سرمایه گذاری انتقاد کرد و گفت: مسائل و مشکلات مردم از جمله بیکاری جوانان با این دست فرمان حل نمی شود.

رییس هیات تنیس استان همدان گفت: مسابقات تنیس رده‌های سنی جام خلیج فارس با حضور ۴۷ تنیس‌باز در پنج رده سنی و در دو بخش دختران و پسران به میزبانی همدان برگزار شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان گفت: ۱۹ هزار و ۱۳۳ شغل سال ۱۴۰۴ بر اساس گزارش اطلاعات ثبت شده در سامانه رصد، در این استان ایجاد شده است.

مدیرکل انتقال خون همدان گفت: ظرفیت مرکز انتقال خون تویسرکان با صرف ۶۰ میلیارد ریال اعتبار افزایش یافت.

کارشناس اداره کل هواشناسی همدان با اشاره به وزش بادهای شدید طی ۲۴ ساعت گذشته،گفت: سرعت باد در قهاوند دیروز به رکورد ۱۱۲ کیلومتر بر ساعت رسید.