شناسهٔ خبر: 78362113 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

دومین جلسه استانی دهه تولید و تجارت؛ افزایش تعداد متقاضیان انتخاب واحدهای نمونه فارس

شیراز- ایرنا- مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس با اشاره به برگزاری دومین جلسه استانی دهه تولید و تجارت در قالب ویدئوکنفرانس گفت: از ابتدای اردیبهشت‌ماه امسال فرآیند شناسایی و معرفی واحدها و فعالان نمونه صنعتی و معدنی آغاز شده و تاکنون ۳۷ فرم از متقاضیان دریافت شده که این تعداد نسبت به سال گذشته سه برابر افزایش یافته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، کریم مجرب شنبه در حاشیه این جلسه افزود: هر ساله دهم تیرماه به عنوان روز صنعت و تجارت گرامی داشته می‌شود و دولت به عنوان حامی صنعتگران، برای تقدیر از فعالان عرصه صنعت، از ابتدای سال فرآیندی را تعریف می‌کند.

او ادامه داد: در همین راستا دستورالعمل‌ها و شیوه‌نامه‌های مرتبط با گرامیداشت روز صنعت و معدن از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت به استان‌ها ابلاغ می‌گردد.

وی اظهار کرد: بر همین اساس امروز شاهد برگزاری دومین جلسه استانی در قالب ویدیو کنفرانس بودیم.

آغاز فراخوان از اردیبهشت‌ماه

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس گفت: از ابتدای اردیبهشت‌ماه امسال فراخوان واحدهای نمونه صنعتی، پیشکسوتان نمونه صنعتی و معدنی، بهره‌بردار نمونه معدن، جوان کارآفرین، طرح نمونه صنعتی و معدنی، مکتشف نمونه و بانوان نمونه از طریق خانه صنعت و معدن و سایر تشکل‌ها به فعالان اقتصادی ارسال شد.

مجرب تصریح کرد: تاکنون ۳۷ فرم دریافت شده که شامل ۱۷ واحد نمونه صنعتی، چهار معدن نمونه، ۲ مکتشف نمونه، پنج بانوی کارآفرین، پنج پیشکسوت نمونه، ۲ جوان کارآفرین و ۲ طرح نمونه صنعتی است.

وی گفت: افراد و واحدهای منتخب برای رقابت در سطح ملی معرفی خواهند شد و در سطح کشور نیز با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و در حضور مسئولان کشوری، از نمونه‌های صنعتی، معدنی و صنفی تقدیر به عمل خواهد آمد.

تقدیر از صنعتگران؛ عاملی برای امیدآفرینی و تداوم تولید

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس با اشاره به شرایط کنونی کشور اظهار کرد: با توجه به اینکه کشور در شرایط خاصی قرار دارد، این تقدیرها و بزرگداشت‌ها تاثیر بسیار مثبتی در ادامه روند تولید و همچنین امیدآفرینی در جامعه خواهد داشت.

مجرب افزود: رسالت و ماموریت وزارت صمت حمایت از تمامی صنعتگران و معدنکاران است و تقدیر ویژه از صنعتگران در روز صنعت و معدن نیز از اولویت‌هایی است که برای فعالان این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار است.

واحدهای صنعتی توان تولید و صادرات خود را معرفی می‌کنند

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت فارس نیز، با اشاره به روند انتخاب واحدهای نمونه گفت: هر سال در آستانه روز صنعت و معدن، اظهارنامه‌هایی در اختیار واحدهای صنعتی استان قرار می‌گیرد و این واحدها به صورت خوداظهاری نسبت به تکمیل فرم‌ها اقدام می‌کنند.

سهراب شرفی افزود: این فرم‌ها در ادامه توسط کمیته ارزیابی مورد بررسی قرار می‌گیرد و در نهایت واحدهای نمونه انتخاب شده و در روز صنعت و معدن از آنها تقدیر می‌شود.

وی ادامه داد: وزارت صمت امسال برنامه دارد این روز را با شکوه بیشتری برگزار کند که این نگاه می‌تواند به رونق اقتصادی کمک کند.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت فارس گفت: واحدهایی که در این روند حضور پیدا می‌کنند صرفا با هدف دریافت حمایت مالی وارد میدان نمی‌شوند، بلکه به دنبال معرفی توانایی‌ها، ظرفیت‌های تولیدی و قدرت صادراتی خود هستند.

شرفی افزود: اگرچه تقدیر از واحدهای نمونه بیشتر جنبه تشویقی دارد، اما همین اقدام موجب افزایش انگیزه این واحدها برای فعالیت بیشتر و توسعه عملکرد آنها خواهد شد.