به گزارش خبرنگار ایرنا، «آیت الله رسول فلاحتی» در خطبه های این هفته نماز جمعه رشت در جمع نمازگزاران در مصلی امام خمینی(ره) این شهر اظهار کرد: نماینده مجلس یا هر مسئول در کشور جمهوری اسلامی اگر بخواهد به فکر پول، ثروت اندوزی و زندگی خود باشد برای مدیریت مناسب نیست.
خطیب جمعه رشت بیان کرد: نماینده مجلس اگر نخست به فکر خود باشد از جنس مردم نیست، نمایندگان مجلس باید برای مردم تلاش کنند و از جنس آنان باشند.
وی با اشاره به اهمیت جایگاه مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: آیت الله مجتبی خامنه ای رهبر کشورمان در پیام اخیر خود که به مناسبت نخستین سالگرد تاسیس مجلس شورای اسلامی منتشر کرده به نمایندگان مجلس توصیه هایی داشت و از آنان خواست تا مصوبات مجلس معطوف به امیدآفرینی در کشور باشد و اختلافات غیرموجه و حتی موجه را به تنازع و تفرقه تبدیل نکنند.
امام جمعه رشت در ادامه سخناش با اشاره به فرارسیدن ۱۴ خرداد سالروز رحلت معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) اظهار کرد: امام راحل به مبارزه با رژیم اشغالگر قدس توجه ویژه داشت، امروز دشمنان بدانند که با همه فراز و نشیب ها، آرمان فلسطین از اذهان ملت ها فراموش نخواهد شد.
وی بیان کرد: امام خمینی (ره) به مردمی کردن حکومت معتقد بود و به حفظ ارتباط حکومت با مردم و سازندگی کشور برای نجات از وابستگی تاکید داشت و این موضوع باید توجه جدی باشد.
خطیب جمعه رشت در ادامه با اشاره به اتفاقات دی ماه در کشور از جمله در رشت و به آتش کشیدن مساجد، بازار و شهادت پرستار زن در این شهر افزود: عاملان این جنایات در رشت باید به مجازات شوند.
وی همچنین از میدان داری نزدیک به سه ماه مردم گیلان همگام با سایر هموطنان برای دفاع از کشور و حمایت از رهبر قدردانی کرد.