شناسهٔ خبر: 78342181 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

مراسم یادبود شهدای خانواده رهبر معظم انقلاب در مصلای آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)

مراسم بزرگداشت خانواده رهبر شهید انقلاب در مصلای آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) با حضور اقشار مردم و مسئولان کشوری و لشکری در حال برگزاری است. مراسم بزرگداشت خانواده رهبر شهید انقلاب در مصلای آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) با حضور اقشار مردم و مسئولان کشوری و لشکری در حال برگزاری است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، مصلی حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی علیه‌السلام امروز پنجشنبه هفتم خردادماه ۱۴۰۶، میزبان مراسم یادبود شهدای خانواده امام شهید و رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

در این مراسم که از ساعت ۱۶ آغاز شد، بار دیگر شاهد حضور پرشور مردمی هستیم که بعد از گذشت ۳ ماه از حمله دشمن  آمریکایی-صهیونیستی که با تعدی به بیت مقام معظم رهبری اغاز شد، خیابان‌ها و میادین شهر‌های مختلف ایران را به نمایش اتحاد ملی در حمایت از آرمان‌های انقلاب اسلامی تیدبل کرده‌اند.

در مراسم امروز، مردم پایتخت  یاد و خاطره شهیدان زهرا حدادعادل،  سیده‌بشری حسینی خامنه‌ای، مصباح‌الهدی باقری  و زهرا محمدی گلپایگانی را گرامی می‌دارند.  

اگر چه امام خامنه‌ای نیست مجتبی‌اش هست

در لحظات آغازین این مراسم شاهد مدیحه‌سرایی مصطفی سماواتی بودیم که مردم انقلابی را با این ابیات به شور حماسی دعوت کرد:

سلام بر علی و مجتبی خامنه ای، هزار مرتبه جانم فدای خامنه‌ای
 
مکن هراس ز دشمن پس از شهادت او، که هست زنده همیشه خدای خامنه‌ای 

اگرچه خامنه‌ای نیست نام او زنده است، برای دشمن سرسخت تیغ برنده است

اگرچه خامنه‌ای نیست قدرتش مانده، که خصم جانی ایران از این وطن رانده 

اگرچه خامنه‌ای نیست مجتبی‌اش هست، دوباره پرچم آزادگی گرفته به دست

 پناهیان: اشک این نسل در سوگ امام خامنه‌ای متوقف نخواهد شد

در ابتدای این مراسم، حجت الاسلام پناهیان با اشاره به اینکه هنوز مردم ما برای امام شهید عزاداری نکردند؛ تاکید کرد: این مجلس شاید آغاز عزاداری‌ها باشد ولی این عزاداری ما هم هر زمانی آغاز شود حتی برای امام شهید دیگر پایان نخواهد داشت.

به گفته پناهیان، نسلی که صدای امام خامنه‌ای شهید را شنیده است دیگر اشک او در سوگ این امام متوقف نخواهد شد.

وی در ادامه اظهارات خود تاکید کرد: تنها عامل تسلی بخش را خدا  برای این مردم فرستاد و الا بعید بود مردم تحمل بکنند و آن رهبری فرزند بزرگوارشان بود که این فرزند بزرگوار وقتی به رهبری رسیدند یک عامل تسکین و تسلایی برای دل‌های مردم شد که مردم توانستند این مدت را صبر کنند.

 پناهیان ادامه داد: ولی یا صاحب الزمان ما هنوز داغداریم و هنوز فرصت پیدا نکردیم این حماسه مقاومت را به پایان برسانیم و بنشینیم برای امام شهیدمان کامل گریه کنیم؛ امروز این مجلس مجلس سوگواری است.

<div id="video-display-embed-code_1139288"><script type="text/JavaScript" src="/fa/news/play/embed/1059284/1139288?width=400&height=300"></script></div>
 
محمود کریمی: از طرف رهبر معظم انقلاب حامل ۳ پیام
 هستم
اول: خانواده رهبر شهیدمان در ثواب این روضه شریک هستند
 دوم: آقا فرمودند میدان و خیابان را رها نکنید
سوم: آقا فرمودند که یاد کنید از شهید صادق زرین (که از همرزمان و رفقای نزدیک رهبر معظم انقلاب بودند)
 
<div id="video-display-embed-code_1139305"><script type="text/JavaScript" src="/fa/news/play/embed/1059284/1139305?width=400&height=300"></script></div>
 
طنین شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل در پایان مراسم یادبود شهدای خانوادۀ امام شهید و رهبر انقلاب در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
<div id="video-display-embed-code_1139313"><script type="text/JavaScript" src="/fa/news/play/embed/1059284/1139313?width=400&height=300"></script></div>

انتهای پیام/