شناسهٔ خبر: 78335760 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

۳۰ بنای غیرمجاز در نور مازندران تخریب شد

فرمانده یگان حفاظت امور اراضی غرب مازندران گفت: ۳۰ بنای غیرمجاز در حال ساخت در شهرستان نور با همکاری نیروی انتظامی و طبق مقررات و قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی تخریب شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازار، سرهنگ حسین اجاق‌زاده روز چهارشنبه در گزارشی به خبرنگاران با بیان این‌که برخورد با متخلفان حوزه تغییر کاربری‌ها بدون اغماض و طبق قانون در دستور کار قرار دارد، اظهار کرد: در راستای صیانت از بستر تولید و اجرای قانون حفظ کاربری اراضی، ۳۰ مورد بنای نیمه‌کاره غیرمجاز به مساحت مجموع ۳ هزار مترمربع در روستای جلیکان سفلی شهرستان نور قلع‌وقمع شد.

وی افزود: در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها و با هدف مقابله قاطع با تغییر کاربری‌های غیرقانونی، این عملیات گسترده با حضور نمایندگان اداره امور اراضی و واحد حقوقی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نور، اکیپ گشت سامانه ۱۳۱ و با همکاری مقتدرانه نیروی انتظامی به مرحله اجرا درآمد.

فرمانده یگان حفاظت امور اراضی غرب مازندران خاطرنشان کرد: این ۳۰ واحد بنای نیمه‌کاره بدون دریافت هرگونه مجوز قانونی در حال ساخت بودند که پس از شناسایی، تشکیل پرونده و طی مراحل قانونی، با دستور قاطع دادستان شهرستان تخریب شدند.

اجاق‌زاده با هشدار جدی و قاطع به سودجویان و تأکید بر پایش مستمر اراضی منطقه تصریح کرد: زمین‌های کشاورزی ضامن امنیت غذایی جامعه هستند و هرگونه ساخت‌وساز غیرمجاز در این عرصه‌ها، برخورد قاطع و بدون اغماض قانون را در پی خواهد داشت و از شهروندان درخواست می‌شود پیش از هرگونه خرید ملک یا احداث بنا در اراضی خارج از محدوده شهر و روستا، استعلام‌های لازم را از مدیریت جهاد کشاورزی و مراکز پنجگانه دریافت کنند.