شناسهٔ خبر: 78331889 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ویجیاتو | لینک خبر

رسمی: اکسپنشن سوم The Witcher 3: Wild Hunt معرفی شد

صاحب‌خبر -

کمپانی سی دی پراجکت رد دقایقی پیش به‌شکلی غافلگیرکننده از اکسپنشن سوم بازی The Witcher 3: Wild Hunt رونمایی کرد تا شایعات را تایید کند.

این اکسپنشن Songs of the Past نام خواهد داشت و ما را باری دیگر در نقش گرالت به یک ماجراجویی جدید خواهد برد. همانطور که در شایعات شنیده بودیم، این بسته الحاقی با همکاری استودیو Fool's Theory در دست توسعه است که در حال حاضر علاوه بر این اکسپنشن، روی بازسازی نسخه اول The Witcher کار می‌کند.

در حال حاضر جزئیات خاصی جز یک تصویر تبلیغاتی رسمی از Songs of the Past منتشر نشده است، اما رسما تایید شد که این اکسپنشن در سال ۲۰۲۷ تنها برای پلی استیشن ۵، ایکس باکس سری ایکس/اس و پی‌سی منتشر خواهد شد. همچنین در اواخر تابستان امسال جزئیات بیشتری از این بسته اعلام خواهد شد.

همزمان با اعلام این خبر، سی دی پراجکت رد تایید کرد که با آپدیت بعدی The Witcher 3، حداقل سیستم مورد نیاز بازی روی پی‌سی تغییر خواهد کرد که در ادامه می‌توانید ببینید:

  • پردازنده: AMD Ryzen 5 2600 یا Intel Core i5-8400
  • کارت گرافیک: NVIDIA GeForce GTX 1660 یا AMD Radeon RX 5500 XT 8GB
  • وی‌رم: ۶ گیگابایت
  • رم: ۱۲ گیگابایت
  • فضای مورد نیاز: ۷۰ گیگابایت SSD
  • سیستم عامل: ویندوز ۱۱ - ۶۴ بیت

سی دی پراجکت تاکید کرد که از آپدیت بعدی، این بازی دیگر از HDD و ویندوز ۱۰ پشتیبانی نخواهد کرد و تنها با استفاده از DirectX 12 اجرا خواهد شد. با این حال امکان بازگردانی بازی به نسخه‌های پیشین وجود خواهد داشت.