شناسهٔ خبر: 78329613 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

امام جمعه خرم‌آباد: آمریکا نقطه امنی در منطقه نخواهد داشت

خرم‌آباد - ایرنا - نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم‌آباد با اشاره به پیام حج مقام معظم رهبری و روند تحولات منطقه گفت: عقربه زمان به عقب برنمی‌گردد و آمریکا دیگر هیچ جایگاه و نقطه امنی برای استقرار پایگاه‌های نظامی در منطقه نخواهد داشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی روز چهارشنبه در خطبه‌های نماز عید قربان با تشریح ابعاد پیام مقام معظم رهبری به حجاج بیت‌الله الحرام اظهار داشت: ملت ایران با تکیه بر شعار محوری الله اکبر توانست استبداد داخلی و حامیان بیگانه‌اش را ریشه‌کن کند و در عرصه‌های مختلف به پیروزی برسد.

وی بیان کرد: بر همین اساس مسئولان و مذاکره‌کنندگان کشور باید در تمامی تعاملات خود این واقعیت را پایه قرار دهند که سرزمین‌های منطقه دیگر سپر پایگاه‌های آمریکایی نخواهند بود و آمریکا هیچ شراکتی در خلیج فارس و تنگه هرمز ندارد.

امام جمعه خرم‌آباد با محکوم کردن نقض آتش‌بس از سوی دشمنان در زمان مذاکرات، این اقدام را نشانه بارز بدعهدی و ماهیت شیطانی آمریکا دانست و تصریح کرد: نیروهای هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آمادگی کامل برای واکنش قاطع، سریع و اجرای تدابیر فرمانده کل قوا قرار دارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین شاهرخی گفت: ملت ایران نیز انتظار دارد که هرگونه تعرض یا تهاجم از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی با اقتدار، سرسختی و شدت بیشتری پاسخ داده شود.

وی همچنین با تاکید بر اعتماد ملت به مذاکره‌کنندگان کشور، خواستار شفافیت بیشتر در روند گفتگوها شد و افزود: شایسته نیست مردم ایران اطلاعات مربوط به پیام‌های مبادله شده و رفت‌وبرگشت های دیپلماتیک را از رسانه‌های بیگانه و خارجی بشنوند.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها با اشاره به فرا رسیدن دهه امامت و ولایت و روزهای منتهی به عید غدیر خم، بر ضرورت معرفت‌افزایی و تحکیم باورهای دینی تاکید کرد و اظهار داشت: پیامبر اسلام در موسم حج به معرفی امر ولایت پرداخت و امام حسین نیز در این ایام اتمام حجت خود را انجام داد، بنابراین برنامه‌های استانی باید تلفیقی از معرفت، حماسه و بزرگداشت این ایام باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین شاهرخی پیوند نام غدیر و ائمه اطهار با احسان و نیکوکاری را یادآور شد و گفت: شاد کردن دل شیعیان مایه خشنودی امام عصر (عج) است.

وی از مردم خواست در روزهای پیش رو، کمک به تامین و تعمیر مسکن نیازمندان، حمایت‌های معیشتی و درمانی و کاهش رنج‌های اقتصادی جامعه را به عنوان یک دستور کار دینی در اولویت قرار دهند.