شناسهٔ خبر: 78327466 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

هشدار کتائب سیدالشهدا به نقض آتش بس از سوی آمریکا

قم- ایرنا- نماینده فرهنگی گردان‌های سیدالشهدا (ع) در جمهوری اسلامی ایران، در واکنش به حمله سحرگاه امروز آمریکا به یگان‌های نیروی دریایی سپاه پاسداران در خلیج فارس و نقض آتش‌بس، تاکید کرد: دشمنان تجاوزکار «منتظر انتقام سخت» باشند؛ شگفتی‌هایی در روزهای آینده خواهید دید.

صاحب‌خبر -

به گزارش سه‌شنبه شب ایرنا از شبکه‌های اجتماعی قم، حسن العبادی با تاکید بر لزوم صیانت از توان رزم مقاومت، افزود: سلاح ما خط قرمز ماست و ما هرگز به فرد احمقی چون ترامپ یا هیچ متجاوز دیگری اجازه نخواهیم داد که درباره سرنوشت سلاح ما تصمیم‌گیری کند.

وی با اشاره به تهاجم مشترک صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها به مواضع دریایی جمهوری اسلامی ایران در منطقه جنوب، تصریح کرد: این تجاوز هرگز بدون مجازات نخواهد ماند و آمریکا باید منتظر انتقام سخت باشد؛ دشمن به زودی شدت و قدرت ضربات ما را به چشم خواهد دید.

العبادی با وعده یک پاسخ پشیمان‌کننده به نقض آتش بس از سوی آمریکا، خاطرنشان کرد: در روزهای آینده شاهد غافلگیری‌های عملیاتی خواهید بود که جهان آن را با چشمان خود خواهد دید.