شناسهٔ خبر: 78308367 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

سردار مجید: ارتقای دانش سایبری کلید مقابله با کلاهبرداری‌های اینترنتی است

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فراجا، ارتقای دانش سایبری شهروندان را کلید اصلی مقابله با کلاهبرداری‌های اینترنتی دانست و گفت: ارتقاء سطح ایمنی خدمات الکترونیک در کشور یک اولویت راهبردی است.

صاحب‌خبر -

سردار وحید مجید امروز دوشنبه، چهارم خرداد در حاشیه بازدید از پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان گیلان با اشاره به تغییر الگوهای تهدیدات سایبری اظهار کرد: امروزه مجرمان سایبری با بهره‌گیری از شیوه‌های نوین مهندسی اجتماعی، قصد نفوذ به حریم خصوصی و امنیت مالی شهروندان را دارند؛ در همین راستا، پلیس فتا با اشراف کامل اطلاعاتی و پایش شبانه‌روزی، تمامی فعالیت‌های مشکوک در فضای مجازی را رصد کرده و با هرگونه تحرکی که امنیت هموطنان را به مخاطره بیندازد، با قاطعیت و در کوتاه‌ترین زمان ممکن برخورد می‌کند.

وی با تاکید بر لزوم افزایش ضریب امنیت درگاه‌های پرداخت اینترنتی افزود: ارتقای سطح ایمنی خدمات الکترونیک در کشور یک اولویت راهبردی است.

سردار مجید بخش مهمی از توفیقات پلیس فتا در پیشگیری از جرائم را مرهون همکاری و هوشیاری مردم دانست و گفت: افزایش آگاهی عمومی، بزرگترین بازدارنده در برابر ترفندهای مجرمانه است.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فراجا افزود: از هموطنان عزیز درخواست داریم با ارتقاء دانش سایبری خود و رعایت نکات ایمنی، از جمله فعال‌سازی رمزهای دوم پویا، عدم کلیک بر روی لینک‌های ناشناس و مشکوک و خرید از فروشگاه‌های دارای نماد اعتماد الکترونیک، فرصت هرگونه سوءاستفاده را از مجرمان سلب کنند.

انتهای پیام