شناسهٔ خبر: 78296037 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

رضا مقصودی با «خواب‌نما» به سینما برمی‌گردد

فیلم کمدی «خواب‌نما» به کارگردانی رضا مقصودی با بازی بهاره کیان‌افشار و جواد رضویان در آستانه اکران قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

رضا مقصودی، کارگردان فیلم‌های «خجالت نکش»، پس از ساخت تازه‌ترین اثر سینایی خود با عنوان «خواب‌نما»، این روزها مقدمات اکران فیلم را دنبال می‌کند.

در این فیلم کمدی بازیگرانی چون بهاره کیان‌افشار، جواد رضویان، بیژن بنفشه‌خواه، نعیمه نظام‌دوست، یوسف صیادی و کمند امیرسلیمانی حضور دارند.

«خواب‌نما» داستان پسری را روایت می‌کند که برای تصاحب ثروت پدرش دست به نقشه‌ای تازه می‌زند؛ ماجرایی که در فضایی طنزآمیز پیش می‌رود.

این فیلم سال گذشته مقابل دوربین رفت و تهیه‌کنندگی آن را بهمن کامیار بر عهده داشته است. همچنین پروانه ساخت «خواب‌نما» شهریور سال گذشته صادر شد.

رضا مقصودی که پیش‌تر با ساخت «خجالت نکش ۱ و ۲» شناخته شده بود، حالا سومین تجربه سینمایی خود را با یک کمدی دیگر روانه پرده سینما می‌کند.